Horner Ecclestone'un Yerine Geçmeyeceğini Söylüyor

yazar:

kategori:

Son zamanlarda, rüşvet davasıyla büyük yara alan 81 yaşındaki Ecclestone’un yerine 38 yaşındaki Horner’ın geçebileceği söyleniyordu. Eski bir F3000 pilotu olan Horner’ın adı daha önce Ferrari görevi için de anılmıştı.

Times gazetesinden Kevin Eason, FIA’nın da Horner’ın bu görevi üstlenebileceğine inandığını yazıyor.

Bir FIA yetkilisi, “Christian bir takım patronu olarak daha ne başarsın ki? O her sene aynı şeyi yaparak sıkılmayacak bir insan olmak için fazla zeki. Bence (bu görevden) hoşlanacaktır.” diyor.

Ancak Horner, “Bunu hayal bile edemiyorum. Ben o rol için donanımlı değilim. Yaptığım işten memnunum. Bernie’nin yaptığı işi yapabilecek biri olduğuna da inanmıyorum.” diye konuşuyor.

Padoktan bir isim ise, “Aslında ben Bernie’nin yeri doldurulabilir mi bilmiyorum. Ondan sonra ancak bir yönetici kurul gelecektir. Ama Christian o kurulda görev alabilir. Diğer takım patronlarına baktığınız zaman en uygunu o” diyor. Ancak aynı isim, Horner’ın diğer takım patronları tarafından her şeye ‘hayır’ dediği için pek sevilmediğini belirtiyor.

David Coulthard da eski patronunu savunuyor: “Kendini takım patronu olarak kanıtladı ve bunun ötesinde şeyler yapabilecek biri. Ama Bernie Ecclestone’un yeri doldurulabilir mi bilemiyorum.”

Eason, Nick Fry’ın da bu rol için iyi bir aday olabileceğini düşünüyor.


Yorumlar

  1. Su na bak, kimsenin sevmedigi begenmedigi 81 yasinda ki Bernie`nin yeri doldurulamiyor, helal olsun diyorum yasli kurta 🙂

  2. horner çok akıllı dürüst işini namusu ile yapan bi adam keşke bernie nin yerine geçse

  3. horner çok dürüst akıllı zeki ve aynı zamanda işini namusu ile yapan kimseden rüşvet almayan bir adam keşke Bernie nin yerine geçse

  4. ne alaka ya?

  5. Cem Uzan kafalı biri lazım Bernie'nin yerini doldurmak için, Horner uygun 😉

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir