Alonso ve Hamilton Cezadan Ucuz Kurtulmuş

yazar:

kategori:

Auto Motor und Sport’un haberine göre perşembe günü takım patronları toplantısında FIA yetkilileri, Alonso ve Hamilton’un teknik olarak kuralları ihlal ettiklerini ve rakip takımlardan resmi bir protesto gelmesi halinde ceza alabilecek durumda olduklarını söylemiş.

Yapılan açıklamada, Hamilton’ın yarış öncesi ısınma turunda Sebastian Vettel’i iki kez geçtiği belirtilmiş. Normal şartlar altında buna izin verilmiyor.

Alonso da yarıştan sonra garaja dönerken kenardaki pist gözetmeninden İspanyol bayrağını alarak kuralları ihlal etmiş.

Ayrıca Blick gazetesinin bir haberine göre, Silverstone’da padokta dolaşan ve Formula 1’de son on yılda pilotlar arası ikili mücadelelerde ceza alan savunmaların yer aldığı listede 27 yaşındaki Lewis Hamilton ilk sırada kendine yer bulmuş.

 


Yorumlar

  1. konuyla alakalı değil. fotoğrafa baktımda f.alans. çok düşünceli,(sanki sol dişi ağırıyor:) )
    Hamilton ise çok güleçççç

  2. ceza alsalardı gerçekten çok saçma olurdu….hamilton belki ceza alabilirdi bu konuda FIA az da olsa haklı…ama alonso konusu çok gereksiz her pilotun kazandığı yarışı istediği gibi kutlamaya hakkı olmalı ama fazla abartmadan…

  3. bencede çok gereksizmis hadi hamılton neysede alonsonun sevincini bu kadar abartması onun bigün başını ağrıtacak.

  4. İki pilot da çok gereksiz yere riske girmiş. Hamilton'dan böyle şeyleri çok görüyoruz ama Alonso daha dikkatli hareket eden bir pilot.

    Kendi taraftarı önünde 11. sıradan kalkıp yarış kazanınca kendisini tutamamış olsa gerek. Ama yine de yarıştan sonra tartıya çıkmadan önce bayrağı kenara koymayı unutmadı. O kadar da özensiz değildi.

  5. Her yerde birinciyiz maşallah.

  6. ikisi de boş bir ceza olurdu eğer verilselerdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir