Massa, GPDA Ayrılığı Hakkında Konuşmuyor

yazar:

kategori:

Felipe Massa, Grand Prix Sürücüler Birliği’nden ayrılmasında güvenlik ile ilgili olmadığının söylenmesinin gerçek olmadığını söyledi.

Brezilyalı pilot bu ayın başında yaptığı açıklamada çünkü kurulun bazı hareketlerini beğenmediğini söylemişti.

Böylece 27 yaşındaki pilot, Kimi Raikkonen, Lewis Hamilton ve Adrian Sutil gibi kurula dahil olmayan isimler arasına katıldı.

Blick ile röportajında Massa "Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum. Söyleyeceğim tek şey hayatımdan en önemli şeyin özel hayatım olduğu." dedi.

Felipe Massa, GPDA’nın önde gelen isimleri Pedro de la Rosa, Mark Webber ve Jarno Trulli ile iyi anlaşamamalarının sorun mu oluşturduğunun sorulması üzerine "Yorum yok. Lütfen diğer sorunya geçin." dedi.

Felipe Massa ayrıca takım içerisinde Raikkonen’in 1. pilot olduğuna dair en küçük bir işaretin bile olmadığını söyledi.

Massa "Şampiyon olabileceğime ikna oldum ve Formula 1’de olduğum her gün bu hedef için mücadele edeceğim."

"Her zamanki gibi Ferrari’de eşit mücadele var." dedi.


Yorumlar

  1. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    sen ne demek istiyosun ya. biraz daha olgun davran. ben hiç bi zaman schumiye laf etmem aslada etmemm ! nerden biliosunda konuşuosun kalp kırıosun fakrında değilsin bi pilot için ne çok şey söleyebiliosun yazık be sana. ben massayı sevdiğimi söledim dimii gerisi seni ilgilendirmez.. schumini yerine kimse gecemez o takımda kolay kolay.. çünkü o bi efsane massayla bir değil anla bunu artıkk !

  2. senden bunu anlamanı bekleyen kim ki?? dün birsin bugün iki. dün Schumi'ye sallıyordun bugün onun takımındasın. tam Schumi bitti diye rahatlarken bir de felipe çıktı şimdi değil mi? ayrıca felipe hakkında yazdıklarını gördükten sonra bu hahaha nın sinir sonucu olduğunu anlamamak mümkün değil.

  3. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    schumii gitmiş massayı bırakmışş hahaa ( ( :

  4. murat bekar avatarı

    bence ferraride 1.pilot stratejisi halen devam ediyor geçen sene bunu dolaylı gördük sezon ortasında kiminin puanları daha çoktu takım kimiye destek verdi bence bu senede massaya destek verip massayı şampiyon yapacaklar dolayısıylada 1.pilot stratejisi halen devam ediyor

  5. tuğba aycan avatarı

    massathebest ve tolga soydan abi hangi konuya baksam sizin tartışmalarınız var sakin olun biraz yaa değer mi bu kadar kırmaya birbirinizi …

  6. bence birbirinizi kırmayın. hepinize iyi geceler. dediğim gibi iyi olan kazansın ve tüm öndeki pilotlar kazansın. bizlerde heyecanlı bir sezon izleyelim.

    iyi geceler 🙂

  7. evet devamı. asla onun gibi biri olmayacak ama, zaten onun gibi bir yok.

  8. tolga soydan avatarı

    schumi gitti felipeyi bıraktı ne demek.scuhminin devamı mı bu.way be!

  9. evet arabanın hakkını ver diyorum. 2 monaco yarışında hatalar kazalar ve sadece 1 puan. ayırca pilotlar hakkında hiçbir zaman aşağılayıcı sözler söylemedim. sen benden duydun mu hiç kazma acemi beceriksiz diye? ama ben duydum. onun için bu pilotları aşağılama tartışmasına hiç girmeyelim bile.

  10. en fanatik olanlar rai'yi alıp terketsinler uğur. sen de terkedebilirsin istiyorsan. bu daha yetmez bile. ben en kral Schumicilerden biriydim, Schumi gitti bizlere felipe'yi bıraktı. bunu kimse inkar edemez.

  11. tolga soydan avatarı

    ilerleyen yarışlarda görücez nasıl olsa tartışmaya gerek yok.pilotları aşalayıcı sözler söylemeye gerekde yok.adama arabanın hakkını ver diyosun saçma konusosn.

  12. tolga soydan avatarı

    geçen senede 1.pilot yoktu gördük noldu.kimicilere fanatik derler sen onlardan da fanatiksin.çok seviyosun sana sempatik geliyo olabilir ama massanın seveni çok az.

  13. MassaTheBest 🙂 Ferrariyi Terk et kardesım sen Felipenide al yanına… Bu kadar yeter.

  14. tuğba aycan avatarı

    massathebest çok fazla fanatiksin yani ciddi ciddi massa seni görse yarışı senin için kazanır o derecesin yani 🙂

  15. şampiyonlukta yokuz mu diyeyim? sen ne kadar varız diyorsan aynı şey benim için de geçerli. ayrıca rai 2 nci yarışta daha iyiydi, ilkinde felipe'den geri kalır yanı yok hatırlatırım. aldığı bir puanı kastediyosan o da glock'un hediyesi oldu. sıralamalarda 5-1 üstün, son 4 yarışın 3 ünde önde, ve paunları 34-35. neden şampiyonlukta varız demem ilginç oluyor anlamadım. açıklamaları da gayet normal. adam zaten topu topu 3 cümle konuşmuş.hiç te gıcık olunacak birşey söylememiş aslında. şampiyon olabilirim demiş bunun için mücadele edeceğim demiş, rai 1 nci pilot değil demiş (galiba bu sinirlendiriyor olabilir).

  16. tolga soydan avatarı

    massathebest ya sen ne diyon yaa! ne sanıyon felipeyi anladım.ilah yaptın wala.ilk 3 yarışta kimi daha iyiydi.şimdi biraz daha felipe iyi.daha 6 yarış oldu şampiyonluk içn varız diyosun.zaten ferrariyi kullanan pilot şampiyonluk için vardır.felipe bu açıklamalarıda şımarıkça.kendini bişey sanan bi pilot.

  17. arkadaş monaco kimi'nin iyi ki favori pistlerinde biriymiş. adam 2 yılda 1 kez süspansiyon kırdı, 2 kez kanat kırdı, bir kez kaza yaptı ve iki yarıştan 1 puan çıkardı, bir de favori olmasaymış ne yaparmış acaba? arabanın hakkını ver rai.. bak ondan sonra suçlu felipe oluyor ayıp ayıp.

  18. yalçın aslangören avatarı
    yalçın aslangören

    keşke takım kimiye dese takım arkadaşını geçmekte serbest sin o zaman görürüdük gerçek kimiyi bence ferrari kimiy tam olarak kullnanamıyo evet şampiyon oldu ama kimiyi serbest bıraksalar çok daha farklı olur yani içindeki ateşi yakında söndürecekler diye korkuyom:( her zaman takım arkadaşlarından üstün olmuş bi pilottur ve olmaya devam edecektirde (bi kere hariç) yeterki kimiye savaş desinler kimide biliyo massa nın arkasında kaldımı geçişe izin verilmeyeceğini

  19. ayrıca bu yıl şampiyon olmamamız için hiçbir neden yok. araç güçlü, felipe daha güçlü, müthiş bir ivme yakalamışız, felipe bu rüzgarın etkisiyle yakın zamanda alır götürür artık. ukala artist ve nefret edilen bir pilot olmaya başladığına göre aşağıda yorum yazan 2-3 kişilik anti-massacılar topluluğu da benim gibi düşünüyor anlaşılan.

  20. anti-massacılar ne kadar rahatsız etmiş felipe sizi :)) yok önüne kırmış yok gpda'ya niyte girmiş niye çıkmış yok mantıksız konuşmuş falanca filanca.. yakın bir zamanda kaşının üstünde gözün var diye sataşmaya başlarsanız hiç şaşırmayacağım. kimi'nin sıralama performansı felipe'den daha kötü. kalkışları daha kötü. en az felipe kadar baskı altındayken hata yapıyor. bunların suçlusu olarak felipe'yi seçmeniz de işin komik yanı. üzülmeyin felipe'nin ardından 2. bitirme ihtimali hala var rai'nin hamiltonu geçebilirse. önümüzdeki yarışlarda daha çoook felipe'ye gıcık olacağınızı tahmin ediyorum. tabi bu felipe'nin umrunda mı, değil :))

  21. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    of massa ya senden daha mantıklı olmanıı beklerdimm.. yazık

  22. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    ben antı massa cı oldugumu daha once duyurmustum.hem ne konustugunu bılmıyor hem ukala hem artıst.haberde gpda da olmayan pılotlar bu guruba hıc gırmemıslerdı.ey massa neden gırdın neden cıktın.ustunede konusmuyor.konusunca da batıyor.ferrarıde herzamankı gıbı esıtlık dıyor ama ferrarıde asla esıtlık olmadı su anda da yok.schumı ırvaın ve barıcello nun hep abısıydı.onlar bırer asıstandı schumı ye.schumının kazanamadıgı yarıslarda eh ıste.gecen sene kımı ferrarıye geldıgınde de bole seyler solendi.kagıt ustunde oyle ama tk ısıne geldıgı gıbı davranıyor.hos su ana kadar kımıye kıyak yapmadı ama gerektıgınde yapacaktır.hos ben bunu ıstemem ama.neyse.massa gızlıden gızlıye ferrarıde ıkıncı pılottur.menejerı todt olan torpıllı bır pılot.startta yaptıgına gelınce en buyuk ayıbı zaten orda yaptı.kımıye gel gec demıycek elbette ama kımının onunu de kapatmyacaktı.hamıltonun onune kırsa onu bosalan ve kotu kalkan kımı belkıde yerını koruyacaktı.sonun ne olurdu bılemem ama onemlı olan sonuc ta degıl etık olmayan davranısı ve konusmaları.bıde kımının roportajlarına bakın cocuk tartısmaya hıc mahal bırakmıycak kadar duzgun ve kımseyı kırmammaya ozen gosterıyor.

  23. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    mehmet ' e katılıyorum. antimassacı olmadım tabiki ama sinirlerimi bozdu acıkcası. kendi takım arkadasını her ne kadar rakip olsalarda nası görmezden gelebilirsin yaa.. üstelik en büyük rakibine yol acıo.. Kimii massanın bu yaptığını yapmaz cünküü buna ihtiyacıı yok .

  24. ''her zamanki gibi ferraride eşit mücadele var'' schumacher-barichello yıllarınki eşitlik politikası nasıldı acaba durun ben söyleyeyim; toht schumacher'e diyor sen hep kazanmak için mücadele edeceksin barichello'ya diyor sende hep ikincilik için mücadele edeceksin kazanman gerektiğinde ben sana telsizden durumu söylüycem :))))

  25. Mehmet Yılmaz avatarı
    Mehmet Yılmaz

    artık antimassa olduğumu ilan ediyorum.Monako'da startta yaptıklarından sonra.takım arkadasını böyle alt edemezsin, hep sen kaybeden olursun.Birz kubicayı örnek al…

  26. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    massa böyle devam et!!!

  27. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Her zamanki gibi diyor o zaman mesele yok :))

  28. tuğba aycan avatarı

    ben açıkcası massa dan nefret ediyorum çok ukala açıklamalar yapıyor bu da yaptığı o ukala açıklamalarından biri …

  29. hayrettin sütcü avatarı
    hayrettin sütcü

    Felipe Massa ayrıca takım içerisinde Raikkonenin 1. pilot olduğuna dair en küçük bir işaretin bile olmadığını söyle miş.Sen öyle görmek istiyorsun ve öyle bir psikoloji içersindesin de ondandır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir