Webber Taraftarlar için Üzgün

yazar:

kategori:

Avustralyalı pilot, pistte çok bulunamadıklarını ve taraftarların morallerinin bozulduğunu kabul etti ama bunun için ellerinin kollarının bağlı olduğunu belirtti.

Taraftarlar sorulunca Webber: “Korkunç. Neden sürüş yapmadığımızı her zaman anlamazlar; özellikle de hafta sonu boyunca hava çok benzer devam edecekse”

“Bugün hava karşısında çoğumuzun elleri bağlıydı. Bu şartlarla başa çıkma üzerine antrenman yapabilirdik ama bizim için bugün zirvede yer almanın, yol kat etmenin ve lastikleri aşındırmanın anlamı yoktu. Çünkü bugün hiç puan almıyoruz”

“Taraftarlar için moral bozucu ve bunu onlar adına hissediyoruz”

Red Bull pilotu, Cumartesi ve Pazar günü de yağmurun devam edeceğinin beklendiğini, bu nedenle lastikler konusunda korumacı bir tutum sergilemeleri gerektiğini ifade etti.

Webber: “Taraftarlar için en iyi günlerden değildi ama hafta sonunun geri kalanı için bir gözümüzü lastiklerden ayırmamalıyız. Cumartesi ve Pazar günleri pist kuru olsaydı, bugün daha fazla sürüş yapabilirdik ama öyle bir durumdayız ki bütün lastiklere ihtiyaç duyabiliriz. Bu yüzden attığımız tur sayısına dikkat etmeliyiz.”

Webber: “Eğer bütün hafta sonu yağmurlu olursa ki Spa ve burası gibi bazı yerlerde yaşanabiliyor, çok fazla lastiğiniz olmuyor.”

“Cumartesi ve Pazar için yeteri kadar var ama Cuma günü çok agresif olamayız.”

“Bugün bütün takımlar, pilotlar, mühendisler ve mekanikerler taraftarların durumunu hissettik. Soğuk ve berbat bir hava var. Yazın ortasındayız ama herkes için çok ama çok zor bir gün oldu. İnanılmaz derecede moral bozucu. Çünkü istedikleri şeyi görmediler”


Yorumlar

“Webber Taraftarlar için Üzgün” için bir yanıt

  1. Yağmur yağma ihtimali fazla olan pistlere fazladan wet ve intermediate lastik getirsinler o zaman.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir