Haug: "Schumacher ile Poker Oynamıyoruz"

yazar:

kategori:

Geçtiğimiz günlerde Ross Brawn, Schumacher’in takımda kalıp kalmayacağının altı hafta içinde belli olacağını belirtmişti. Ancak basında çıkan bazı haberlerde Schumacher’in takımda kalıp kalmama konusunda tek taraflı karar vereceği ve takımın bu kararı beklemek zorunda olduğu söylendi. Ardından Schumacher ekim ayından önce bir karar vermeyeceğini belirtti.

Mercedes Motor Sporları Direktörü Norbert Haug, “Ortak bir karar alınması gerçekten önemli. Bunun Michael’ın kararı olacağı yazılıyor ama Michael her zaman takım olarak bir anlaşmaya varmamız gerektiğini vurgulamıştır. Biz kontrat konusunda poker oynamıyoruz.” diyor.

Haug, Schumacher’in pilot piyasasının durumunu beklediğini reddediyor ve Alman pilotun ‘Gümüş Ok’un bir parçası olduğunu, başka takımlarla görüşmediğini söylüyor: “Yani kendimize gereken zamanı verebiliriz.”

“Ne olacağını göreceğiz. Eğer şu anda bilseydik açıklardık. Ama henüz hazır değiliz ve birbirimize ihtiyacımız olan zamanı tanıyoruz.”

Michael Schumacher ise, Ferrari ile Mercedes günlerini nasıl karşılaştırdığı sorusuna, “O zaman yaptıklarımla şu anda burada yapmaya çalıştıklarım arasında çok büyük farklar görmüyorum” diyor.

Hala yarışmak isteyip istemediği sorusuna ise, “Emekli olup 40 yaşına geldikten sonra kariyerimin bittiğini düşünmüştüm. Ama işte buradayım! Bundan sonra ne olacağını bilmiyorum ama fiziksel olarak iyi durumdayım, bir sorunum yok. Kendimi hala güçlü hissediyorum” diye cevap veriyor.

Rosberg ise takım arkadaşının takımdaki geleceği konusunda kendisine yöneltilen sorulardan sıkılmışa benziyor.

Rosberg, “İki sene kalıyor ama 43 milyon euro istiyor. Bu çılgınca.” dedikten sonra, “Şaka yapıyorum! Açıkçası ne yapacağını bilmiyorum” diye konuşuyor.

 


Yorumlar

  1. Gereken cevabı vermiş zaten ne konuşuyorlar ki.Shumi aramızda:))))Yiii huuuuu.
    “Emekli olup 40 yaşına geldikten sonra kariyerimin bittiğini düşünmüştüm. Ama işte buradayım! Bundan sonra ne olacağını bilmiyorum ama fiziksel olarak iyi durumdayım, bir sorunum yok. Kendimi hala güçlü hissediyorum” O kadar.

  2. Schumi gerçekten pilot piyasasını beklemiyordur heralde!!!
    RB yada Ferrari bir seçenek olurmu acaba onun için?
    Hepimizi kontrpiyede bırakırmış:)

  3. Bu Haug ortalıkta şaklabanlık yapmaktan başka ne işe yarar bilenler söylesin.Takıma zerre kadar katkısı olduğunu sanmıyorum.Audi'den Wolfgang Ullrich veya BMW'den Mario Theissen nerdeee bizim mahalle kasabı Haug nerde adam teknik olarak sıfır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir