Alonso'nun Hamilton'ı Geçişi – 2012 Britanya GP

yazar:

kategori:

facebook video sitesi kayısı

Alonso nun Hamilton u Gecisi 2012 – Britanya GP

 


Yorumlar

  1. düello güzeldi

    ama son noktayı matador pistte koydu.

    ayrıca öyle geçiş manyağı olunmaz yaşanır gibisinden güzel bir ders verdi

    hamiltona..

  2. Mehmet Hikmetoğlu avatarı
    Mehmet Hikmetoğlu

    Alonso'yu alkışlamak kesinlikle gerek de her şeyi dönüp dolaşıp Alonso'ya bağlıyorsun, sonra Alonso'yu niye sevmiyorlar diyorsun. Geçen sene Ali Ünal bir yazısında Hamilton'u övdü diye onu bile Hamiltoncu ilan etmiştin. Bence biraz üslubunu değiştir, şurda bile agresif olan Hamilton'ken yine onu övmeye dayanamamış, başrol Alonso demişsin, burda iki başrol var oysaki Hamilton ve Alonso.

  3. tabiki alonso olunca zevkli ve güvenli geçişler oluyor

  4. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Güzel bir mücadele.Şunu da unutmamak lazım ki bu mücadeleyi güzel kılan taraf Alonsodur.Yeni lastiklerini fazla zorlamadan ve tedbiri elden bırakmadan güzel bir mücadeleye izin vermiştir.Aynı şekilde Hamilton da karşısındaki Alonsoya güvenerek , lastiklerinin son dönemlerinde seyircilerine kısa bir şov yapma imkanı elde etmiştir.O esnada Alonsonun yerinde Maldonado webber massa veya kobayaşi olsaydı eminim hamilton böyle bir fırsatı yakalayamazdı.Denemeye de kalkmazdı.

  5. bu geçiş 2009dan önceki yıllarda olsaydı ne kadar değerliydi. şimdi ise fernando is faster than you sadece.

  6. hamilton'ın son çırpınışıydı o araçla. seyirciler bir önceki geçişi görmemişler sanırım, hamilton alonsoyu geçti sanmışlardır.

  7. Lovely_F2008  avatarı

    ingilizleri ayaklanmalarından 1 sn sonra oturtan ispanyolu birlikte izledik :)) o seyirci sesleri çok güzeldi ama çabuk sustular 🙂

  8. abuziddin damdagezer avatarı
    abuziddin damdagezer

    eski lastikle 2 saniyelik de olsa aloyu geçmişiz :-)) alo tabi çok rahat hiç direnmedi.nasıl olsa geçecem hesabından.güzel bi mücadele

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir