Grosjean'ın Gerilerden Yükselişi – 2012 Britanya GP

yazar:

kategori:

facebook video sitesi kayısı

Grosjeanın Gerilerden Yükselişi – 2012 Britanya GP

 


Yorumlar

  1. orasi su goturmez 🙂

  2. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Haklısın ben de zaten önemsiz demedim sadece arkadaş biraz fazla uçmuş.
    Mesela aklımda kalan İspanya pitleri fena değildi.Valensiya berbattı.Ama yine de pitler tek başına yeterli olmuyor.Zafer için daha fazla bileşen lazım.

  3. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    aşırı fanatiklikten gözü dönmüş adamın biri, vettelle olan 3,3 saniyelik farkı pitstopa bağlayayıp kimse bişey bilmezmiş gibi yutturacak ben de doğrusunu yazınca b.k atma mı oluyor.Ben rakam verdim rainin pit kaybı vettele oranla 0,279 dedim.3,3 nasıl kapanacaktı dedim.Yanlış mı?

    Yarın birisi çıkıp da raikkonenin 50 zaferi vardır 5 tanede şampiyonluğu vardır dediğinde , karşısına çıkıp gerçek rakamları verdiğimizde bunun adı b.k atma mı olacak?

  4. Pitlerde kaybedilen saliseler cok onemlidir, en yakin ornek Ingiltere de yasandi, Massa ve Rai ayni anda pite girdiler ve aralarinda 1sn fark vardi, ikiside sorunsuz pitstop yaptilar ve pit yolundan cikista noldu biliyomusun? araya 2 arac girdi ve bunlardan biri Schumi idi, bu 2 arac farki kafadan 10 sn demek. Schumi`nin arkasinda ne kadar zaman kaybettigini de biliyoruz..

    Ha agresif olup bir an once gecseydi dersen katilirim ki bende Rai`yi acimasizca elestiriyorum bu konuda, madem lastik koruman gerekmiyor saldiracaksin abi, ama aradaki araclarda yeni pitten cikmis ve lastikleri yeni olabilirdi, gecmek cok zor olabilirdi, bu yuzden pitstop zamanlari cok onemli, emin ol..

  5. İlla Rai'ye b.k atacan yani kendi pilotunun kirli geçmişine bir göz at derim

  6. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Direksiyon bitti şimdi de sıra pitstoplarda mı?..İlla ki bir mazeret olacak.

    pitte kaybedilen bu zaman olmasaydı

    bakalım ne kadar kaybetmiş.
    Bahreyn pitstopları senin abarttığın gibi değil.

    vettel raikkonen
    1, pit 22,017 22,412
    2,pit 22,717 22,362
    3.pit 21,800 22,597

    Ortalamalarını aldığımızda vettelin toplamda raikkonenden sadece 0,279 sn. daha hızlı olduğunu görüyoruz.Sen 3,3 saniye farkla 2. olmanın sebebinin pitteki 0,279 luk kayıp olduğunu mu sanıyorsun.

    Bayreynde raikkonen pit stoptan dolayı bişey kaybetmedi.Startta 3 sıra arkasındaki massaya geçilmesi ve telszi emri gelene kadar grosjeanın arkasında zaman kaybetmesi raikkonenin kazanma olasılığını baltalamıştır.

  7. Cihangir Rai & Fernando avatarı
    Cihangir Rai & Fernando

    Bak alonso dusmanlıgı olmayan yerlerde gayet mantıklı yorumlar yapabiliyormussun.

  8. Yarışlar neden yüklenmiyor?

  9. kesinlikle arkadaşım

  10. gecisleri duzelttik startlari da hallettik mi iste ozaman kazanan bir pilot olacak Romain Grosjean:)) o tek turdaki kabiliyet artik yarislara da yansiyor yuru Romain devran senindir:))

  11. Team Sauber C31 (Duhan Peker) avatarı
    Team Sauber C31 (Duhan Peker)

    Ben güvenıyorum başaracaktır…Kubica teknik adam üstesinden gelir…

  12. örneğin bahreynde vettelden 3.3 saniye farkla ikinci olduk , pitte kaybedilen bu zaman olmasaydı belkide daha farklı olabilirdi……..

  13. Lotus hızlı virajlarda, yüksek hızda yön değişimlerinde gerçekten çok iyi. Yavaş virajlarda da çok ağır kalıyor. Keyif veriyor Grosjean.

  14. lotusların tek problemi pit ekibinin kötü stratejileri ve pitte kaybedilen zaman, son yarış hariç ( son yarışı incelemedim ) diğer yarışların tümünde en az 3 -4 saniye toplamda zaman keybediyoruz, sadece pitteki yavaşlığımızdan, adam gibi bistrateji ve hızlı pitlerle ne redbul ne ferrari bizi yakalıyamaz……

  15. Fantastic Seb avatarı
    Fantastic Seb

    İyi pilot ama Massa da iyiydi kazasından sonra resmen düşüşe geçti yani hiçbir takım riske girmez Maldonado Senna gibi parasını cebine koyup gelirse orası ayrı ama öne oynayan takımlarda yer bulabilirmi şüpheliyim.Gerçi bir ara Ferrari ile adı geçiyordu eğer sağlığı ve refleksleri eskisi gibiyse Ferrari de güzel ikili oluştururlar Alonso ile.

  16. Team Sauber C31 (Duhan Peker) avatarı
    Team Sauber C31 (Duhan Peker)

    Robert Kubica gibi pilot var mı şu F1'DE DOSTUM…GELSİN ASFALTI AĞLATICAK ASFALTI 😀

  17. Grosjean birazdaha dikkat etsen podyumdaydın:)

  18. Uğur Öztürk avatarı
    Uğur Öztürk

    Tam geçişlerde onboarddan çıkmışlar sinir oldum yahu.

  19. Fantastic Seb avatarı
    Fantastic Seb

    Robert Kubica bu saatten sonra emekli olup evinden izlesin bu haliyle hiçbir takım onu yarıştırma girişiminde bulunup riske girmez.

  20. Team Sauber C31 (Duhan Peker) avatarı
    Team Sauber C31 (Duhan Peker)

    ASIL SORU ŞU ROBERT KUBİCA GELDĞİ zaman neler olucak ? 😀 Alın size tartışma konusu 😀

  21. Team Sauber C31 (Duhan Peker) avatarı
    Team Sauber C31 (Duhan Peker)

    Bende güvenmiyordum bu adama ama kendini kanıtladı artık…

  22. Hatasız ve kusursuz Drs yardımı olmadan.

  23. Gerçekten çok yetenekli bir pilot altında biraz daha hızlı bi araç olsa ve yarışlarda bi talihsizlik yaşamadığı sürece her yarış podyumun 3 basamağından birine çıkacağına eminim

  24. lotus aracına okadar iyi alışmış ki virajlarda hiç direksiyonda oynama yapmıyor, aracı çizgiye oturttuğu gibi aynen devam ediyor, rai ise ufak ufak sürekli araç ile boğuşuyor direksiyon sürekli sağ-sol halinde……….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir