"Red Bull Pilot Dizilimine Önümüzdeki Ay Karar Verecek"

yazar:

kategori:

Takımla anlaşması bu sezon sonunda biten Mark Webber’in adı sıkça Ferrari ile anılıyor. Webber’in Ferrari’de takım arkadaşı olup olmayacağı sorulduğunda Fernando Alonso, “Bilmiyorum. Şu anda bunlar gerçek dışı düşünceler” diye konuşuyor.

Silverstone’un galibi Webber ise yarışın ardından, “Kararı vermeye yakınım. Çevremdeki insanlarla konuşuyorum. Yani kararı vermeye yakınız.” diyor.

Webber konusunda Ferrari yönetiminden hiçbir açıklama gelmezken, Red Bull yöneticileri Avustralyalı pilotun takımda kalmasını istediklerini söylemişti.

Marko, “Ağustos’ta 2013 pilot dizilimi mevzusunu çözeceğiz.” diyor.

Öte yandan Avusrtalya’nın son dünya şampiyonu Alan Jones, daha önce Webber’e Ferrari’ye geçmesini öğütlüyordu ancak şu anda bundan vazgeçmiş gibi.

“Birkaç ay önce Ferrari’nin belki yeni bir başlangıç olabileceğini ve CV’sinde eski bir Ferrari pilotu ibaresinin bulunmasının iyi olacağını düşünüyordum.”

“Ancak Red Bull ondan vazgeçirse aptallık eder. O da şu an olduğu yerde kalacak kadar akıllı olmalı. Zaten bu hafta sonunu ardından elindeki pazarlık şansı daha da arttı.”


Yorumlar

  1. yorumlarda bugün anlaşma imzalandığını gördüm

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir