Button Bu Sene Kendisini Daha İyi Hissediyor

yazar:

kategori:

Bu hafta bir basın toplantısında Jenson Button Honda’ya olan güvenini kaybetmediğini ve başka takıma geçme gibi bir isteğinin olmadığını işaret etti.

Bu röportaj Button’un Honda ile anlaşmasını uzatmak için Monaco’da görüşmelerin başladığı haberinin ardından yapıldı.

Bir İngiliz gazetesi geçtiğimiz hafta Button’un bu sene Honda’dan ayrılma şansının olduğunu ve şampiyonluk hayalini gerçekleştirebilmek için başka takıma geçebileceğini söylemişti.

Ancak Auto Motor und Sport’a göre Jenson Button, Honda’da bu sene kendisini daha rahat hissediyor.

Button "Bu sonuçlardan kaynaklanmıyor ve sonuçlar henüz mükemmel değil."

"Genel duygularımız gelişti. Her yarış gelişim gösteriyoruz."

"Takım iyi durumda ve iyi kişiler ile güçlendirildi. Eğer geçen seneki gibi olsa kalmak istemezdim. Geçen sene Honda CEO’su Fukui-san’a bazı şeylerin değişmek zorunda olduğunu söyledim."

"Ross’u almak için baskı uyguladım ve yaptıkları fikrimin ciddiye alındığını gösterdi."

"Ross ile anlaşma imzaladığımız resmiyet kazandığında takım içerisinde heyecanlanmayan bir kişi bile olduğunu düşünmüyorum. Herkes bunun dönüm noktası olduğunu düşündü."

"Şimdi beklemeye değer olduğunu düşünüyorum."

"Gelecek sene istisnai bir durum olacak çünkü kurallar çok değişecek, herkes sıfırdan başlayacak. Bu bizim şansımız." dedi.


Yorumlar

  1. Ross Brawn geldiğinden beri Honda hep ileri adımlar attı. Button ın Honda böyle gelişmeye devam ederse ayrılacağını pek sanmam. Diğer taraftan BMW taraftarı olarak gönlüm hala Heidfeld den yana ama böyle devam ederse Button yakışır BMW ye.

  2. bmw de olabiliri bmw button ve kubicayla seneye samıyonlugu zorlayabılır

  3. button sımdıye kadar en az bir şampiyonlugu bulunması gereken bır pılot zmnnda briatore yanlıs yaptı buttonu yolluycagına vatandası turulliyi yollasaydı hem reno hemde button daha iyi yerlerde olurdu artık basarılı olması gerek ama hondayla bu cok zor bence ferrari pilot arayosa onu almalı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir