Coca-Cola McLaren Söylentisi Gerçek mi Yalan mı?

yazar:

kategori:

Gazeteci Christian Sylt, Coca-Cola’nın McLaren’in ana sponsoru Vodafone’un yerini alacağını yazıyor ancak başka bir gazeteci bu söylentilerin ‘aptalca’ olduğunu belirterek, McLaren’in halihazırda zaten bir içecek sponsoru (Lucozade) olduğunu belirtiyor. Yine güvenilen iki kaynak daha Coca-Cola’nın iddialarının gerçek olduğunu yazıyor.

Başka bir gazeteci de, bu iddiaların gerçek olduğunu kanıtlayabileceğini çünkü şirketin Formula 1 konusunda detaylı araştırmalar yaptırdığını yazıyor.

Başka bir kaynağa göre ise, Coca-Cola/McLaren anlaşması takımın 2014 sezonunda otomobillerinde 1980-1990 yıllarındaki gibi kırmızı beyaz bir tasarıma gitmesine neden olacak.

McLaren’in şu an kullandığı gri/gümüş renkleri kullanmaya 1997’de başlamıştı. Ancak şu anda takımın motor tedarik ettiği Mercedes de bu renkleri kullanıyor. McLaren 2013’ten sonra Mercedes motorları için para ödemeye başlayacak.

Sylt, McLaren eğer renklerini değiştirecekse, bunu Coca-Cola gibi bir sponsor için yapmalarının yerinde olacağını yazıyor.

 


Yorumlar

  1. McLaren 97'de West'i kullanmaya başlayınca otomobil gri-beyaz ve siyah rengi aldı ama mevcut renkler 2006 yılında West sponsorluğu bitince kullanılmaya başlandı. McLaren, Mercedes'ten dolayı gümüş rengi kullanmadı.

  2. En güzel renkler west'in sponsor olduğu dönemlerdi,ayrıca pilot isimlerinin yazması da süperdi.Coca cola renklerinin pek hoş duracağından emin değilim!!

  3. İnşallah olur diyorum. Turbo motorlar içinde BMW yi yanımıza çektikmi birde alllaahhhh durduramazlar artık bizi.

  4. McLaren’in şu an kullandığı gri/gümüş renkleri kullanmaya Mercedes ile birlikte 1997’de başlamıştı.

    Mercedes Mclaren'e 1995'te geldi. 95 ve 96'da ana sponsorları Marlboro'dan dolayı beyaz kırmızıydılar. Sonra West gelince 97'de gri oldular. Sonraları bu renk krom gümüşe döndü.

  5. the huntsman  avatarı

    Lamborgini Aventador a çok yakışan buz beyazını kullanabilirler,kırmızıyıda krom yaparlarsa ilginç bir tasarıma sahip olurlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir