Schumacher Almanya'da Taraftarlarını Ödüllendirmek İstiyor

yazar:

kategori:

Schumacher, kendi ülkesinde taraftarlarına iyi bir şov sunmak niyetinde olduklarını belirtiyor.

“Bu sene Mercedes takımımız ile kez önlerde yarışabilme şansı buluyor ve burada taraftarlardan çok büyük destek bekliyor ve onları performansımızla ödüllendirmek istiyoruz.”

“Umarım tribünlerde birçok Mercedes taraftarı göreceğiz. Hedefimiz hafta sonunda herkese kutlayabilecek bir şeyler vermek.”

Takım patronu Ross Brawn ise, “Son zamanlarda performansımız biraz inişli çıkışlı oldu. Podyuma çıktık ama çok az puanla yarış bitirdiğimiz de oldu. İstikrar açısından gelişmek için ve önlerde mücadele edebilmek adına çalışmaya devam etmeliyiz.”

“Hockenheim pisti W03’e yüksek hızlı Silverstone pistinden daha fazla uygun. Ayrıca performans açısından faydası olacak bazı güncellemeler de olacak. Almanya’da iyi bir sonuç almak gerçekten çok özel olur. Bunun için çok sıkı çalışacağız” diye konuşuyor.

Rosberg de Hockenheim’in otomobillerine uyacağı görüşünde, “Otomobilimizin bu piste Silverstone’a olduğundan daha fazla uyum sağlayacağını düşünüyorum. Hockenheim uzun düzlüklere de kısa virajlara sahip  ve bu da Gümüş Ok için çok iyi olacak.”

 


Yorumlar

  1. arkadaşlar ödülü ben biliyorum mercedes tarafından hemde ! yarışa 3 başlatırıp 8 bitirmek gibi yada 25 turda yarış dışı gibi !!! haug'a dikkat beyler sabote edebilir gene yarışı ! adam resmen schumi düşmanı

  2. ben artık mercedes den bir şeyler beklemekden yoruldum, bu yüzden bu adamlardan sezon sonuna kadar hiç ama hiç bir şey beklemiyorum.
    Ros Brown da boş boş konuşmaya devam ettsin,
    Schumi de bu heriflerle kendini reziletmekden de vaz geçsin, ve şunu kabuıl etsin , Mercedes ile F1 e tekrar dönüş yapmak hataydı.

  3. en doğru yorum. % de 200 katılıyorum.

  4. Silverstone hızlı virajlara sahip bi pist hocam o yüzden MGP'ye uygun değil bize uzun düzlük ardından sert frenajların yapıldığı ve nispeten yavaş geçilen virajlarla dolu bir pist lazım hava da serin oluesa tadından yenmez :))

  5. Geçen yarışta araca uygun ve hızlı bir pistti ama 3.lükten gerilere düştük.Shumi en iyisini yaptı ama araçta iş olmayınca …biiliyosunuz. Allahtan tur yemiyoruz. Biraz daha geliştirilmesi gerekiyor.
    Shumi' nin sadece iyi dilekleri ve sürüş yeteneğine güveniyoruz…

  6. Haug ve çetesi bi sabotaj yapmazsa bu sefer olacak gibi.

  7. Pist gerçekten araca uygun, havada güzel olacak gibi.
    Güncelle getirdiklerinde genelde mgp gerileme yaşıyor:) ancak bu kez tersi olur umarım.
    Pol pozisyonu veya 2. çizgiyi kapatabilirler.
    Gerçi yarışta bunu koruyamıyorlar ama iyi güncelleme ile podyumda rahatlıkla olabiliriz.
    hadi efsanem güldür yüzümüzü.

  8. spa schuminin evinin içi oturma odası hatta bedeni.gerçek pilotların pistine spa francorchamps ta kazanman dileğiyle.

  9. En güçlü motor+En yüksek TopSpeed+DDRS+Yavaş virajlardaki üstünlük=Hockenheim'de schumiyi işaret ediyor ama yarışta lastikleri uzun süre kullanmak sonucu belirliyor Alonso'nun bütün yarış lider gidip son turlarda webber'e geçilmesi gibi. umarım yapılacak güncellemeler lastiklere biraz olumlu etki eder.Oluşacak soğuk hava şartları Mercedes'in eline oynar. Bekleyelim görelim.

  10. Schumacher- avatarı

    Bu yarış değilde Schuminin 300. GP tam olarak SPA pistine denk geliyor geçen sene o berbat araçla müthiş sürmüştü 20. yılı olarak 20 yıl yarışmadı ama başlayalı 20 yıl olmuştu şimdi 300. yarışı olacak yanlış hatırlamıyorsam Barrichello 'da 300. yarışına Spa pistinde çıkmıştı.

    Umarım SPA pistinde galibiyet alırız umarım çok istiyorum.

  11. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Hayır doğru okudun..Bazı güncellemeler demiş inşallah adam gibi bişeylerdir. en iyi 0.2 sn kazandırsa genel performansa süper olacak.inşallah Schumacher HockenheimRing'te podyuma çıkarda yüzümüz güler..Mercedes burada güçlü olacaktır ilk sektörde diğerlerinden daha hızlı olucaktır buda avantaj DRS bölgesine gelmeden önce..ikinci sektördede hızlı olacaktır.son sektör normal gibi bence pole position mümkün

  12. Yakup ERCAN avatarı

    güncelleme demişler dimi yanlış okumadım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir