Hamilton "İnanılmaz" 100. Yarışı için Hazır

yazar:

kategori:

2007’de McLaren ile Formula 1’de yarışmaya başlamasından bu yana Hamilton, 18 defa galibiyet aldı; bir defa da şampiyon oldu.

Son olarak Silverstona’da beklediği gibi bir sonuç alamasa da İngiliz pilot, Britanya GP’yi geride bırakıp bu önemli dönüm noktasında iyi bir sonuç almayı umuyor.

Hamilton: “Silverstone’daki hayal kırıklığı yaratan hafta sonunu çabuk atlattım. Yarıştan sonraki gün Olimpiyat meşalesi ile koştum ve bütün ilgimi çabucak Hockenheim’a yönelttim. İnanılmaz bir şekilde, gelecek hafta sonu 100. yarışıma çıkıyor olacağım. İnanılmaz bir şey. Çünkü ilk yarışımı dünmüş gibi hatırlıyorum. Formula 1’in size bu etkiyi yaptığını tahmin ediyorum”

“Formula 1’e çok geç gelip, klasiklerde yarışamamak beni üzüyor: Eski Hockenheim’de, orman arasında uzun kilometrelerce kaybolan, sadece nispeten yüksek hızlı şikanlarla kesilen pistte. En az yere basma kuvveti ile o pistte mücadele etmek, diğer aracın hava koridoruna yarışmak ve geçiş için doğru anı beklemek inanılmaz olmalı”

McLaren pilotu, geçişin mümkün olduğu Hockenheim’da gelecek hafta yine heyecanlı bir yarış bekliyor.

Hamilton: “Güncellenmiş pistten çok fazla keyif alıyorum. Yarışmak için inşa edilmiş bir pist. Arka düzlüğün sonundaki U viraj, klasik geçiş noktası ve düzün pist düzeni, takip eden aracı, geçiş yapmaya teşvik ediyor. DRS ile ilk defa Hockenheim’da yarışacağız. Bu yüzden daha heyecanlı bir yarış olacaktır.”


Yorumlar

  1. vay be ne çabuk geçiyor zaman

  2. VettelRacing  avatarı

    0:28 😀

  3. VettelRacing  avatarı

    0:28 😀

  4. Eski Hockenheim harikaydı gerçekten. Helikopterden gösterirlerdi orman düzlüğünü, ağaçların arasında daracık görünen pistte kapışan gri ve kırmızı araçları görürdük.

  5. Evet arkadaşlar bu pilotlarda insan bu tarz şeyler olağan bence pilotlara yüklenirken dikkat etmek gerek.

  6. Eski Hockenheim'de, orman arasında uzun kilometrelerce kaybolan, sadece nispeten yüksek hızlı şikanlarla kesilen pistte. En az yere basma kuvveti ile o pistte mücadele etmek, diğer aracın hava koridoruna yarışmak ve geçiş için doğru anı beklemek inanılmaz olmalı

    İzleyemeyen bilmez, görüldüğü gibi müthiş bir pistti, özellikle yağmurda. Stadyum bölümü kurumaya başlasa da orman bölümü ıslak kalırdı. 2002'deki tırpanlamayla pist düdük gibi kaldı.

  7. Şu videodan sonra, acayip burunlu, ne ön ne arka kanadı birşeye benzemeyen araçların lastik koruma savaşını izliyor olduğumu hatırlamak mutsuz etti beni.

    F1i ne hale getirdiler. Yazık…

  8. Ohanness Nicole bu görüntüleri görmesin 😀

  9. mini drivers british gp çıkmış.

    http://www.youtube.com/watch?v=2ntXiBwxqRo

  10. Silverstone'daki hayal kırıklığı yaratan hafta sonunu çabuk atlattım.

    Belli. bkz. video.

    Formula 1'e çok geç gelip, klasiklerde yarışamamak beni üzüyor: Eski Hockenheim'de, orman arasında uzun kilometrelerce kaybolan, sadece nispeten yüksek hızlı şikanlarla kesilen pistte. En az yere basma kuvveti ile o pistte mücadele etmek, diğer aracın hava koridoruna yarışmak ve geçiş için doğru anı beklemek…

    Bu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir