Kaltenborn: "Sezonun İlk Yarısını Olumlu Kapatabiliriz"

yazar:

kategori:

İsviçreli takımın 2012 aracı C31, pistlerin çoğunda hızlı göründü ama Sergio Perez ile Kamui Kobayashi, ya sıralamalarda sıkıntı yaşadı ya da yarış içinde olaylara karıştı ve aracın potansiyeli, nihai sonuca yansımadı.

Kaltenborn, bunu kabul etmesine rağmen geriye bakıp zaman harcamanın gereksiz olduğunu belirtti.

Kaltenborn: “Bu sezon birçok defa, farklı nedenlerden puan alma başarısı gösteremedik. Sonradan bakıp kaçan puanları düşünmenin yardımı olmuyor ki şimdi ileri bakmamız lazım”

“Sauber C31, her çeşit pistte hızlı olduğunu kanıtladı. Artı, iki güçlü pilota sahibiz. Sergio bu sene iki defa podyuma çıktı ve Kamui, sıralamada 4., yarışta 5. olarak parladı. Her ikisinin de kendi adlarına en hızlı tur dereceleri var.”

“Sezonun ilk yarısını olumlu bir şekilde kapatmak için her şeye sahibiz ve Hockenheim için amacımız bu”

Sauber, Britanya GP için güncellemeye sahipti ama takım, Silverstone’daki kötü hava nedeniyle bu güncellemenin ne kadar gelişim getirdiğini tam olarak bilemiyor.

Kobayashi: “Silverstone’a götürdüğümüz güncellemelerin ne kadar çalıştığından tam olarak emin değiliz. Antrenmanda kuru zeminde bunları deneyemedik. Belki de biraz ince ayarlarını yapmamız gerek. Bu yüzden Hockenheim’de bunun nasıl olacağını görmek ilginç olacak”


Yorumlar

  1. Team Sauber C31 (Duhan Peker) avatarı
    Team Sauber C31 (Duhan Peker)

    Doğru yoldayız durmak yok yola devam…. FORZA SAUBER <3

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir