Arnoux Grosjean'ın Yarışlar Kazanacağını Düşünüyor

yazar:

kategori:

80’lerde Ferrari ve Renault ile yarışlar kazanan Arnoux, “Grosjean olgun bir pilot, iyi bir otomobili var ve şimdiya kadar bazı harika yarışlar çıkardı. Umarım iyi bir şekilde devam eder ve bu sene bir ya da iki yarış kazanır.” diyor.

Grosjean daha önce yaptığı açıklamada, Hockenheim hafta sonunda pol pozisyonunu kazanmayı, zafer elde etmeyi ve yarışta da en hızlı tur zamanına ulaşarak kusursuz bir hafta sonu geçirmek istediğini söylemişti. Ancak Lotus pilotunun vites kutusu değişikliği nedeniyle beş sıra grid cezası bulunuyor.

Takımın teknik şefi James Allison, “(Grosjean) Silverstone’da geriye düşmüş olmanın onu zora düşürmeyeceğini gösterdi.” diyor.

Öte yandan Romain Grosjean bu sezonki performansını değerlendirmesi istendiğinde kendisine 10 üzerinden 7.5 veriyor ve “Ben mükemmeliyetçiyimdir ve her zaman daha iyisini isterim. Bu yüzden %100 mutlu değilim” diyor.

 


Yorumlar

  1. ICEMAN RAiKKONEN avatarı
    ICEMAN RAiKKONEN

    aşağıda royalle bir konu hakkında tartışmışlar.royal bilgisiyle güzel bir ders vermiş ama ben aynı şeyi senden bekleyemem.çünkü karşındaki insandan yorumlarda üstün görünmek için bel altı vuruyorsun.royal kadar bilgin yok cahilsin o yüzden sen ders falan veremezsin.sadece başkasını küçük düşürücü yorum yaparsın o kadar.ama sen ebediyen küçük ve cahil kalacaksın.

  2. ICEMAN RAiKKONEN avatarı
    ICEMAN RAiKKONEN

    yorumumda artniyet arama ama bende buna yakın bir açıklama gördüm sanki.ama grosjean'ı övmüyodun sadece Raikkonen'e başarısız olduğu için kızıyordun gibi geldi bana.övmek ve karşılaştırma yapmak farklı şeyler orda grosjean'a karşı sergilediği performansını sorguluyodu Raikkonen'inin.bence farklı bakış açılarına sahipsiniz bu konu hakkında.

  3. Aşağıdaki ders yeterli gelmedi ise biraz da ben vereyim istersen..

  4. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    saçmalama ya 😀

  5. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    yaşın benden büyük olabilir ama akıl yaşta değil baştadır.ayrıca bence sen algılama problemi yaşıyorsun.ben sana kanadadaki yarış hakkında böyle konuştuğunu söyledim.ama o linkte monacoyla ilgili haber var neyin kafasındasın sen? ayrıca bana çocuk diyerek hitap etme seninde benden fazla büyük olduğunu düşünmüyorum…

  6. okula falan gitmediğini yazılarından görebiliyorum zaten. ee bak haberin linki de geldi hiçbir yerde şunu;

    grosjean kanadayı 2.bitirdikten sonra dedin ki grosjean iyi bir yarış performansı var ve hızlı bir pilot.

    dememişim, bu değil buna yaklaşan bi cümle bile yok. doktor yolu göründü sana. hayallerinden yorum çıkarıyor çocuk yahu. ben sana şunu söyleyeyim benim yaşım senden büyük, ne mezunu olduğumu beni daha az gereksiz yere yorduğun bi zamanda söylerim.

  7. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    link için sağol burdada Raikkonen'i yermiş.Raikkonen'in grosjean'dan daha kötü olduğunu söylüyor bundan üzüntü duyuyor gibi ama grosjean şöyle böyle yaptı derken en ince ayrıntılara rağmen didikliyor.yok alonso şöyle böyle ezdi diye.haa bu arada royal hunt bir grosjean'ın onboardlarını izle birde Raikkonen'inkini izle bak bakalım kim daha çok araçla boğuşuyor.kontra veriyor

  8. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    üniversite 1.sınıf eşit ağırlık mezunuyum muhasebe bölümü 2 yıllık onu 4'e tamamlıycam.üniversiteli değilim ama hiç gitmedim diyebilcek kadar az gittim okula(arabayla gezmek daha eğlenceli geliyor bana) (: ayrıca sen ne mezunusun yada yaşın kaç ben 19 yaşındayım ve 2004'ten beri izliyorum F1'i ve her şeyide çok iyi bildiğimi savunmuyorum her insanın eksikleri vardır.ama bende buna eminim ki sen hastalıklı bir insansın.havale menenjit gibi bir şeyler falan geçirdinmi ? yada radyasyonda falanmı doğdun?

  9. Malzeme çokkkk:)

  10. 0.5 nerden geliyorsa…

    Yoksa küsurat vereyim ciddi olsun havasında mı ??

  11. Black Stallion avatarı
    Black Stallion

    Oldu, FOM'a da soyle bundan sonra "Fastest Lap" yerine "Fastest Car" yazsinlar ekrana 🙂

    En temel F1 terimlerini ogren bari yorum yaparken 🙂

  12. eşit ağırlık nedir ya:) üniversitede öyle bi bölüm vardı da ben mi okumadım? 1.si üniversiteli olduğuna inanmıyorum, bir üniversiteli senin kadar kültürsüz olamaz. 2.si birinin yaşı ve kültür seviyesi konuşmasından, hitabından gayet de kolay anlaşılır. bul haberi getir ben kendime güveniyorum, istersen site yönetiminden rica et tüm yorumlarımı göndersinler sana onların içinde ara. bulamayacaksın, ve bir şekilde bu konu unutulup gidecek.

  13. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    raikkonen tekrar dönüsünde bilerek hızlı gitmiyor sebebi ise bence arabanın kimi basınca motor yanması gibi arıza yapacak olması arabayı zorlamıyor kimi istese her yarışta motoru patlatır

  14. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    senin yaşın kaçda yaşını bilmediğin insan hakkında yaşla ilgili uyarıda bulunuyosun o haberi bir türlü bulamadım.ayrıca seninle sadece ben değil bir çok Raikkonen hayranı orada tartışmıştı.o yorumundan dolayı ama yorumu hangi haber olduğunu henüz bulamadım.bulunca bakalım ne diyeceksin.ha ayrıca tahsilimle bu kadar ilgileniyosun ya söylim.ısparta sdü 2+2 eşit ağırlık.

  15. grosjean kanadayı 2.bitirdikten sonra dedin ki grosjean iyi bir yarış performansı var ve hızlı bir pilot.

    böyle bir şey dediysem siteyi bırakırım, demediysem sen bir doktora görün veya, okulunu falan bitir anlaştık?

  16. ben öyle bir yorum yapmadım getir yorumu göreyim siteyi bırakacağım diyorum, halen çok iyi hatırlıyorum falan diyor. sen kafayı yemişsin çocuk. büyüklerinle konuşurken dikkatli ol.

  17. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    övmek kelimesininde anlamını biliyorum dostum ama haberi bulamadım ve çok iyi hatırlıyorum ki grosjean kanadayı 2.bitirdikten sonra dedin ki grosjean iyi bir yarış performansı var ve hızlı bir pilot.Iceman'ide geçmeye başladı gibi bir yorumun vardı.zaten bundan sonra senin o yorumun her zaman aklımda kaldı avatarında raikkonen resmi var ama nasıl o adamı yeriyor diye şaşırmıştım.demem o ki bence sen küçükken bir rahatsızlık geçirdin.çünkü burada ki çoğu insan az çok nerde ve nasıl yorum yaptığını bilir.ama sen bilmiyosun yada işine gelenleri hatırlıyorsun.ayrıca her hafta başka bir pilotu destekleyen birisine karşı Raikkonen'i savuncak biri değilim.

  18. sayın yönetim lütfen mesajı yayınlayın.çünkü hakaret içerdiğinden değil atasözünün doğrusunu yazıyorum. arkadaşlar o atasözü "kurt kocayınca köpeğin maskarası olur" olacak.

  19. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Royal Hunt şuan gerçekleri söylemiş..Aslında burada Raikkonen'i kötülemiyor, Grosjean'ıda övmüyor..Doğruları söylüyor..Ne Schumacher nede Raikkonen eskisi gibi değil.Belki Raikkonen seneye bu performansı yakalayabilir..Umarım yakalar.

  20. teşekkürler dostum 🙂

  21. Royal Hunt arkadaşım senin bakış açın çok farklı.
    onun için senin yorumlarını takip ediyorum.

  22. grosjean kimi'yi yeniyor demek, grosjean'ı övmek değil, yaptığı şeyi söylemektir. iyi anla diye örnekler veriyorum.

  23. şimdi ne olduda ICEMAN aşkı başladı sende grosjean'ı öven birisiydin Kimi'ye karşı ama şimdi övenlere sinir oldunu söylüyorsun
    ben sana grosjean'ı şöyle övdün böyle övdün demedim.
    grosjean şöyle yaptı böyle yaptı diyosun.peki bu övmek değilde ne?

    grosjean'ın yaptıklarını söylemek grosjean'ın yaptıklarını söylemektir. övmek değildir. 'grosjean iyi pilot' dediysem, övmüşümdür ama demedim. grosjean süper hızlı dediysem bu övmektir, bunu da demedim.

    sen önce kendi okuduklarını idrak et, biraz türkçe öğren sanırım tahsilin kısa süreli, biraz da 'övmek' kelimesinin anlamını öğren, sonra tartışalım.

  24. Bu royal hunt gerçekte alonso fani ama kiminin resmini kullanıyor. Sizin anlayacağınız doğan görünümlu şahin. Onun için yaptığı bütün yorumlar hükümsüzdur

  25. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    edebiyat'da başarılı olabilcek yetenekdesin.ama f1 yorumculuğunda bu yeteneğin yok denilebilcek kadar az.ben sana grosjean'ı şöyle övdün böyle övdün demedim.ama anlatım var anlayış var.sen raikkonen'i yeriyosun takım arkadaşı grosjean şöyle yaptı böyle yaptı diyosun.peki bu övmek değilde ne?
    ''grosjean'ın adı raikkonenden daha çok geçiyor mu? evet.''sen ne zaman raikkonen'in adının her yerde çok geçtiğini gördün ki ?

    ''grosjean'ı övdüğümü kanıtla siteyi bırakacağım.''orda grosjean'ı övdün derken raikkonen'i yeriyorsun grosjean ise şöyle yaptı böyle yaptı diyosun.buna kıyaslama denmez övmek denir.

    ''evet doğrudur hamilton gibi bir pilotu dikiz aynasında gören çoğu pilot korkar. hepsi değil ! ama bunu ben geçen değil, bi 4-5 ay önce söylemiştim.''f1 arşivimim kendimce iyidir bu yorumu sen ispanya yarışından sonra yaptın hattta öyle hatırlıyorum.

    ''massa kötü bir pilot, her zaman kötü bir pilottu, ferrari'de her zaman 2. pilottu. alonso iyi pilot, her zaman iyi pilottu.'' ben burda massanın pilotajına laf etmedim massayla ilgili bir haberde alonso kavgası yapıyordun alonso'yu savunuyordun bunu söyledim yani lauda gibisin sende ne zaman nerde kimi destekliyceğin belli değil.

    ''bir pilot iyiyse övülür, kötüyse kötü denmez mi? bu değil midir? ben kimi'ye baktığımda mclaren'deki kimi'yi görmüyorum, ve kimi kötü diyorum. kimi kötü deyişim onun kötü olmasını istediğim anlamına gelmiyor. raikkonen en sevdiğim pilotlardan biri ve kötü sürdüğü için biraz da kızıyorum.

    sonuç olarak hamilton veya alonso yarın kötü sürmeye başlarsa (araçtan dolayı değil), hamilton ve alonso kötü sürüyor derim. yapacak birşey yok.ayrıca, raikkonen varken grosjean'ın lafının edilmesi mevzusunu, ben yine raikkonen'in kötü performansına bağlıyorum.''son yazdıklarınında haklısın bişey diyemem.

  26. Benim için kendi takımıyla F1'in içinde olmayanlar yoktur. Mercedes yıllarca motor tedarik etti ama MGP kurulana kadar yoktular gözümde. Renonun gitmesini de istemezdim. Motorsporlarının bu kadar içinde olan bir firmanın bir takımı olmaması saçma geliyor.

    Renk konusunda aynı düşünmüyoruz sanırım. Ben sadece biraz daha yumuşatılabilir diyorum. Çünkü tek renk görünüyordu, iti geliyordu bana. ING zamanı ise harikaydı mesela.

  27. Aksine benim de çok hoşuma gidiyordu R30 renk kombinasyonu Kubica'nın da Kask rengi ile harika bir görüntüsü vardı. Renault Filan kalmadı derken fabrika takımı derken evet ama halen bu Prestijli sporun içindeyiz ve boy gösteriyor. Bu açıklamada çok hoşuma gidiyor 🙂
    http://www.trf1.net/formula1_haberler/22231-horner-renault-un-birincil-fabrika-takimiyiz.html Ve beni bu takıma dahada bağlı kılıyor.

  28. Reno araçlarının renkleri eskiden daha güzel görünüyormuş. Son reno R30'un renkleri berbattı. Tam dozer rengiydi. Böyle olsaymış iyiymiş. Gerçi reno filan kalmadı artık.

  29. ayrıca, raikkonen varken grosjean'ın lafının edilmesi mevzusunu, ben yine raikkonen'in kötü performansına bağlıyorum.

  30. 1 ve nokta koyunca bir de ''cisi' yazmana gerek yok. 1. = birinci demektir zaten. ha illaki yazacaksan 1.si yazabilirsin.

    2.si kurt kocayınca kuzunun maskarası olur. bu söz çoğu yerde böyledir, edebiyatı kapatalım.

    ben hiçbir zaman raikkonen'i öve öve bitiremediniz demedim.
    raikkonen'i seviyor muyum pilot olarak? evet.

    raikkonen mclarendeki dönemlerindeki kadar iyi değil? evet değil.

    grosjean'ın adı raikkonenden daha çok geçiyor mu? evet.

    raikkonen şuan iyi mi sürüyor kötü mü? KÖTÜ.

    grosjean'ı övdüğümü kanıtla siteyi bırakacağım.

    evet doğrudur hamilton gibi bir pilotu dikiz aynasında gören çoğu pilot korkar. hepsi değil ! ama bunu ben geçen değil, bi 4-5 ay önce söylemiştim.

    massa kötü bir pilot, her zaman kötü bir pilottu, ferrari'de her zaman 2. pilottu. alonso iyi pilot, her zaman iyi pilottu.

    bir pilot iyiyse övülür, kötüyse kötü denmez mi? bu değil midir? ben kimi'ye baktığımda mclaren'deki kimi'yi görmüyorum, ve kimi kötü diyorum. kimi kötü deyişim onun kötü olmasını istediğim anlamına gelmiyor. raikkonen en sevdiğim pilotlardan biri ve kötü sürdüğü için biraz da kızıyorum.

    sonuç olarak hamilton veya alonso yarın kötü sürmeye başlarsa (araçtan dolayı değil), hamilton ve alonso kötü sürüyor derim. yapacak birşey yok.

  31. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    en hızlı tur atmaktaki kastı en hızlı araca sahip olmak istemesi (:

  32. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    1.cisi kurt kocayınca tilkinin maskarası olur.2.cisi yanılmıyosam kanada gp yarışından ardından demiştin ki o öve öve bitiremediniz ICEMAN alonso'nun ezip geçtiği çaylak sayılabilcek grosjean'ın gerisinde kalmaya başlıyor demiştin.yada buna benzer bir açıklama görmüştüm tam olarak hatırlayamıyorum.şimdi ne olduda ICEMAN aşkı başladı sende grosjean'ı öven birisiydin Kimi'ye karşı ama şimdi övenlere sinir oldunu söylüyorsun.nasıl bir amaçtasın hangi pilotu destekliyorsun anlamadım.geçenlerdede Massa psikolojik yardım aldığını doğruladı gibi bir haber altında alonso'yu savunuyodun.ondan öncede dikiz aynasından sarı kasklı hamilton'ı gören herkes korkuyor gibi bir yorum yaptın ve o hafta hamilton'ı savundun.geçen hafta alonso bu hafta Raikkonen sonra ki hafta kim ?

  33. kurt kocayınca kuzunun maskarası olurmuş. raikkonen varken bu çocuğun lafının edilmesi sinirime dokunuyor.

  34. Black Stallion avatarı
    Black Stallion

    Bir caylagin yapacagi her turlu hatayi yapiyor. Yaris elbet kazanir ancak sampiyon olmasi pek mumkun degil bence.

    Yalniz su var, Hockenheim' da en hizli turu yapmak istiyorsa, 3-5 tur kala pitstop yapsin yeterli. En hizli turun bir anlaminin da kalmadigini kavrayamamis henuz 🙂

  35. sulonsoo sulonsoo avatarı
    sulonsoo sulonsoo

    nah kazanır

  36. Sezon uzun takım bu performansını korursa neden olmasın
    Villenueve&Arnoux

  37. Ferrari%100 avatarı

    Bu adam biraz kazadan beladan uzak dursa belki bi şeyler yapabilir aman kim senin yarışını mahvetmesinde ne yaparsa yapsın

  38. Romain Grosjean ben sana her yarışta güveniyorum. sonuna kadar f.alans. sonuna kadar şumi 🙂

  39. Team Sauber C31 (Duhan Peker) avatarı
    Team Sauber C31 (Duhan Peker)

    Yetenekli pilot Grosjean Eminim bırak yarıs kazanmayı ilerleyen senelerde şampiyon bile olur bu adam…(HER NE KADAR BU ADAMI SEVMESEMDE) 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir