Rusya'dan 'Üst Düzey' Bir Pist Sözü

yazar:

kategori:

Sene başında çıkan haberlerde, yerel yönetimle yaşanan problemler nedeniyle projede gecikmeler olabileceği belirtilmişti. Ancak pistin inşasından sorumlu Omega isimli şirketin genel müdürü Mikhail Kapirulin hazırlıkların plana uygun devam ettiğini söylüyor. 

“Pistle ilgili tüm sorunları çözdük. Pisti ortaklarımızla işbirliği içinde inşa ediyoruz. Sochi’de üst düzey bir yarış pisti inşa edecek olmak bize güven veriyor. Harika bir pist olacak.”

Öte yandan McLaren pilotu Lewis Hamilton, geçtiğimiz hafta Moskova’da düzenlenen bir gösteriye katıldı ve başkentte bir cadde yarışı yapılmasından memnuniyet duyacağını belirtti.

“Cadde pistlerini çok severim. Yarış boyunca şehirdeki mimariyi ve insanları izlemek harika oluyor. Unutulmaz bir his. Tıpkı Singapur’da yaptığımız gibi Moskova’da da bir gece yarışı harika olurdu. Böyle bir yarışı bir çok Formula 1 pilotu beğenir.”

 

 

 


Yorumlar

  1. Şimdiden podyum görmüş bir F1 sürücüleri bile var. " 2 kez dünya şampiyonuna 40 tur ızdırap çektirmesinden bahsetmeyeceğim ortalık karışmasın >:) " Alt serilerde "Formula Renault 3.5 ve formula Renault 2.0 " oldukça sık rastladığım Rus pilotlarda var İleride bu sporda söz sahibi olacaklar gibi geliyor Bizimkiler yaptığı hatayı ne zaman anlayacaklar ben onu merak ediyorum

  2. dünyada hiç bir pist spa-francorchamps ın yerini dolduramaz.değil rusya 1000 tane yeni pist yapsanız o atmosferi dağları çamları sis içindeki eau rouge yi yerini dolduramaz.

  3. Yakup ERCAN avatarı

    Ah İSTANBUL ah

  4. arkadaş yeter bu kadar cadde pisti biz hızlı virajlardan uzun düzlüklerden ve çekişin önemli rol oynayacağı virajlı pistlerden istiyoruz ya.istanbulun 8.virajının silverstone'un suzuka'nın hızlı virajlarının,spa'nın düzlüklerinin,monaco'nun çekişin önemli olduğu virajlarının birleşiminden oluşan devasa bir pist istiyoruz.doğal yoldan geçiş yapılabilecek(drs olmadan)pist istiyoruz.austin gerçekten güzel bir pist olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir