Vettel: "Ferrari ile Anlaşmadım, El Sıkışmadım"

yazar:

kategori:

Uzunca bir süredir devam eden Sebastaian Vettel’in Ferrari takımıyla anlaştığı iddialarına Vettel cephesinden yalanlama gelmeye devam ediyor.

Vettel, “Stefano Domenicali ve Luca di Montezemolo’nun beni Ferrari pilotu olarak görebilmeleri karşısında onur duydum. Ama hepsi bu. Gerçek şu ki, bir anlaşma imzalamadım ve kimseyle el sıkışmadım.”

“Ama grideki 24 pilota, kariyerinizin bir noktasında Ferrari’de olmak ister miydin diye sorsanız, hepsi evet derdi. Onlar inanılmaz bir yarış takımı. Ama her şeyin uygun olması gerekiyor.”

“Kim bilir? Belki bir gün olur ve ben birden başka bir yere giderim. Ama hiçbir yere Red Bull’dan daha iyi bir pakete sahip oldukları için gitmem. Çünkü Red Bull’dan daha iyisi yok.”

Vettel 2013 sonrası için planları olduğunu da kabul etmiyor.

“Hayır, hayır, hayır. Bu sezonu düşünmem gerekiyor. Şu an olanlar daha önemli çünkü bu sezon şampiyonluk unvanımı korumak oldukça zor. Birkaç yıl sonra ne olacağını düşünüp kendimi sıkıntıya sokamam, sokmayacağım. Henüz, çok çok çok erken”

Ancak Vettel, Ferrari yöneticileriyle görüştüğünü de reddetmiyor.

“Görüşme her zaman olur ama padokta Stefano Domenicali ile konuşmam en kısa sürede onların takımında olacağım anlamına gelmez.”

Vettel, Ferrari söylentilerinin Red Bull’u şampiyonluk mücadelesinde meşgul etmek yönünde bir taktik olduğunu da kabul etmiyor.

“Red Bull’da bir problem yok. Patronlarım da benim ne düşündüğümü gayet iyi biliyor. Birbirimizle açık bir şekilde konuşuyoruz.”

 

 

 


Yorumlar

“Vettel: "Ferrari ile Anlaşmadım, El Sıkışmadım"” için 12 yanıt

  1. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    kendinle çelişmişsin birader.''fernando is faster than you. '' da redbull daydı tabi.

  2. Burda bir tane objektif alonsocu görmeden gidecem ona yanıyorum kargaya yavruşu şahin gibi gelirmiş derler söz konusu kendi pilotları olunca asla eksilerini göremezler nedense

  3. Çok haklısın ferraride olurmu hic massa varya alonso senden çok hızlı ama sen yanyana iki araç kullanıyorsun ondan alonso gecemiyor yol ver bu muhabbet de redbulda olmuştu kesin

  4. cıe32jco2kd avatarı

    ne boş bir mesaj…

  5. alonso red bull'a gelsin.

  6. vettel ferrari ile anlaşma imzalamadım diyor sa öyledir ama kesin geleceği konuşmuşlardır
    yaşı daha genç ferrari için

  7. keşke gitsende bizde sapla samanı bir görsek.

    bak bakalım pozisyonumuzu korumamız lazım mark gibi telsiz konuşmaları oluyormu.

  8. scuderiaferrarimarlboro  avatarı
    scuderiaferrarimarlboro

    sebastian seni gidi çakaaal.şimdi ferrari'ye gelirsem alonso yüzünden beni ezerler diyon demi ama yok seb 2016'da gelecek hem de alonso yokken demi ÇAKAAAL

  9. Her zaman aynı sorular sorulduğu için olmasın?

  10. elvan dalton avatarı

    Mark Gene arkadan çakal çakal yanaşmış, bişey duyar mıyım, haber çıkar mı diye.

  11. DreamOfWinD  avatarı

    İstediğin kadar yalanla. Padokta domenicaliyle konuşuyorsun, alonsonun yanından ayrılmıyorsun. Eninde sonunda bizim takımdasın. Boşa bu kadar dedikodu çıkmaz.

  12. the huntsman  avatarı

    Çok merak ediyorum neden F1 de aynı demeçler 50 kere veriliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir