Webber: "Britanya Galibiyeti Red Bull Anlaşmamda Etkili Olmadı"

yazar:

kategori:

Britanya öncesinde takımıyla görüşmelere başlayan Webber’in bir sene daha Red Bull’da kalacağı yarışın ardından açıklanmıştı.

Webber “2 gün içerisinde anlaşma imzalayacağımı size söyleyecek değildim, yoksa söylemeli miydim? Açıklamayı hazır olduğumuz zaman açıklamaya hazırlanıyorduk. Sakin olmalıydık. Taktik işe yaradı.”

“Bir çok farklı durum ve açı ile ilgilenmek zorundaydık. Anlaşma konusunda bu bir taraftı. Gerçekten direkt bir anlaşma oldu. Red Bull’da kalmak ya da geride bırakmak.” dedi.

Webber, gelecek görüşmelerinin şampiyonluk mücadelesini etkilememesi için uğraştığını söyledi.

“Bu sene çok iyi ilerliyor ve motivasyonu sürdürmek için bir neden var. Bunun yanında gelecek sene de devam etmeme yardımcı olacak.” dedi.

Webber, Red Bull’un son yarışlardaki güncellemelerinin zamanlamasının çok iyi olduğunu düşünüyor.

“İki farklı pist ve farklı sıcaklıklar olacaktı bu yüzden bize yön verecek olan güncellemeleri Valensiya’da piste çıkarmak önemliydi.”

“Güncellemeleri her zaman bir yarış geç olmasındansa erken getirmek iyidir çünkü onları daha erken öğrenirsiniz.  Çok iyi bir karar oldu. Ekipmanları yetiştirmek çok zordu ve Valencia RB8’deki yenilikleri anlamak için ilk adım oldu.” 

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir