Hamilton: "McLaren'dan Ayrılmak Anormal Olur"

yazar:

kategori:

Hockenheim padoğunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hamilton, “Bu takıma çok büyük inancım var, biz bir aile gibiyiz. Bundan farklı olan her şey anormal hissettirirdi.”

“İlk kez böyle bir pozisyondaysanız, bazı önlemler almalı ve tüm gride baktığınızdan emin olmalısınız. Tüm seçenekleri gözden geçirmeli ve planlarınızın farkında olmalı, acele etmemelisiniz. Kötü kararların çoğu aceleyle alınan kararlardır.” 

“Bu takım 10-15 senedir zor zamanlar geçirdi. Bu yüzden en yüksek noktaya ulaştıkları zamanların gelmesini bekliyorum.”

“90’ların sonunda bunu Mika (Hakkinen) ile başardılar. Umuyorum ki, bir noktada sıra bize gelir.”

“Bunu yapabileceğimi kesinlikle hissediyorum. Geriye dönüp takımın ne kadar zorladığını gördüğümde takımla sürekli gurur duyuyorum. Asla pes etmiyorlar, ben de etmiyorum. Umuyorum bir gün bunun ödülünü alacağız.” diyor.

Bu sezon yaşanan sorunların takıma olan inancı konusunda etkisi olup olmadığı sorulduğunda ise Hamilton, “Öyle düşünmüyorum. Her zaman geri dönmeyi başarıyorlar. Benim bu takımdan aldığım desteği çok fazla kişi görmüyor. Ron [Dennis]’ten, Norbert [Haug]’tan, Martin [Whitmarsh]’tan. İyi zamanlar geçirin ya da kötü zamanlar geçirin onlar daima sizin yanınızdalar. Gerçek, sadık insanlar.” diyor.

 


Yorumlar

  1. evet,galaxy reklamları sayfanın yarısını kaplıyor ve okumamızı engelliyor.

  2. Adminciğim bu galaxy reklamları yuzunden haberleri okuyamıyoruz bi çözüm bulamazmısınız

  3. YAPMA RIDVAN YAPMA BUNU DAKİKA 91..)))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir