Webber'in Ferrari ile Görüşmesi Massa'yı Endişelendirmemiş

yazar:

kategori:

Webber’in adı bu sezon boyunca çoğu kez Ferrari ile anılmış ancak Avustralyalı pilot kararını Red Bull ile yola devam etmek yönünde almıştı. 

Webber’in Ferrari’ye gelmesi durumunda takımdaki yerini kaybedecek olan Felipe Massa, Webber söylentilerinin kendisini endişelendirmediğini söylüyor.

“Hayır, kesinlikle. Eminim sadece Mark değil, birçok pilot Ferrari ile görüşüyordur. Eminim 50’den fazla pilot Ferrari’yi arıyordur. Burası büyük bir takım. Birçok pilot Ferrari’de yarışmak ister. Bu yüzden, bu benim için sorun olmadı.”

“Benim için tek sorun kendi aldığım sonuçları düşünmek. Tek önemsediğim bu, görüşmeler değil. Görüşmelerin bana bir zararı olmuyor. Önemli olan aldığım sonuçlar.”

“Alacağım güçlü sonuçlar geleceğim için kilit önem taşıyor. İyi sonuçlar aldığınızda, her zaman daha önemli oluyorsunuz.”

“Anlaşmanızın uzun süreli olması iyi bir şey. Böylece (anlaşmayı) düşünmek zorunda kalmıyorsunuz. Ama bu da işimizin bir parçası.” 

“Bir sonraki sene için anlaşmanız olsun olmasın, büyük bir takımda olduğunuzda her zaman baskı oluyor. Bu da burada çalışmanın bir parçası. Bu yüzden bunları düşünmüyorum.”

 


Yorumlar

  1. Senin miyadın doldu amigo, ağzınla kuş tutsan dahi montezemolo kapının önüne koyar seni, geçmişten örnekleri de mevcut (bkz kimi'nin 2009 ikinci yarısında ortaya koyduğu harikulade performansa rağmen takımdan gönderilmesi)..

  2. Ferrari%100 avatarı

    Almanyada acaba podyumda olacakmısın felipe ama olman şart

  3. Black Stallion avatarı
    Black Stallion
    Anlaşmanızın uzun süreli olması iyi bir şey. Böylece (anlaşmayı) düşünmek zorunda kalmıyorsunuz. Ama bu da işimizin bir parçası.

    Yaniliyorsun Felipe, Ferrari Kimi'yi bile anlasmasi oldugu halde gozunu kirpmadan gonderdi, senin icin hic tereddut edilmez. O yuzden biraz daha gayret, daha da iyisini yapabilirsin.

  4. ICEMAN RAiKKONEN avatarı
    ICEMAN RAiKKONEN

    Felipe Massa:Kimse benden iyi 2.pilot olamaz o yüzden endişeli değilim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir