Di Resta: "2013 Pilot Pazarı Hâlâ Açık"

yazar:

kategori:

Webber’in 2013’te de Red Bull’da kalacağının açıklanmasının ardından sürücü pazarında zirvede pek hareketlilik olmayacağı tahmin ediliyor. Ancak zirvedeki takımlardan Hamilton, Schumacher ve Massa henüz takımlarıyla anlaşmalara sahip değiller.

Di Resta “Sürücüler hakkında şu anda çok fazla şey konuşuluyor. Her yerde koltuk var. Şu anda olanlar çok karışık, Lewis’in durumu bile karışık. Kimin ne yönde ilerleyeceği belli değil. Her şeyin nasıl ilerleyeceğini bilmiyorum. Etrafımızda neler olduğunu görmek önemli olacak.” dedi.

Lewis Hamilton’un babası Anthony ile menajerlik anlaşmasını sonlandıran Di Resta, kendi başına durumu idare etmeye alıştığını ve Button’un menajerlerinden yardım aldığını söyledi.

Di Resta “Seçeneklerinizi değerlendirmeniz lazım. Benim için en önemli şey gelecek sene Formula 1’de olmayı garantilemek. Henüz sezon ortasındayız ve Force India ile en iyi sonuçları almaya çalışıyorum.”

“Daha 2 yarış hafta sonu daha var. O andan sonra doğru yerde olup doğru adımlar atmalıyız. Kritik bir karar olacak. Hangi yolda ilerleyeceğime hızlı bir şekilde karar vermem gerekecek. Arka planda bu var ve zamanım oldukça bu konuyla ilgileniyorum.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir