McLaren Pilotları Güncellemelerle İddialı Olacaklarını Söylüyor

yazar:

kategori:

İngiliz pilot, “Ne kadar yere basma kuvvetine sahip olursanız, o kadar az sorun yaşıyorsunuz. Yere basma kuvveti her şeye fayda sağlıyor. Başka türlü çözemeyeceğiniz sorunlara çözüm oluyor. Buradan önce yeterli büyüklükte güncelleme yaptığımızı düşünmüyordum ama burada o güncellemeye sahibiz ve umarım bu bizi yeniden ileriye taşır.”

“Zayıf olduğumuz nokta uzun sürüşlerdeki tempomuz. Sauber dahil diğer hızlı takımlara oranla yaşadığımız aşınmaya bakarsanız, bu alanda güçsüzüz. Bunun nedeni bir onların bir nevi daha fazla yere basma kuvvetine sahip olmaları.”

“Umarım güncellemeler iyi çalışır. Öyle olacağına inanıyorum çünkü oldukça anlaşılır güncellemeler. Yeterli olur mu, olmaz mı bilmiyorum ama oldukça iyi bir çalışma ve umarım bizi öne taşıyacak.” diyor.

Hamilton da güncellemelerin kendisini heyecanlandırdığını söylüyor.

“Ne kadar rekabetçi olduğumuzu yarın göreceğiz. Ama gerçekten heyecanlıyım. Takım güncellemeler konusunda büyük baskı altındaydı, bizler de iyi sonuçlar almak konusunda. Ama çocuklar pes etmedi ve zorlamaya devam ettiler.”

“Bu güncellemeler kesinlikle aracı daha önce olduğundan daha iyi duruma getirecek.”

 


Yorumlar

  1. ama kimse çinliler gibi kopyalıyamaz:))))

  2. Sidik yarıştıran ben değilim. Aşağıya bakarsan görürsün. Kopyalamışsınız bunun olacağı belliydi diyen arkadaşa cevap olarak yazdım. Bu işin doğasında kopyalamanın olduğunu senden daha iyi biliyorum merak etme. Sadece Ferrari'nin de McLaren'den kopyalama yaptığını söylemek için yazdım.

  3. iste sonunda formula1 den anlayan ergen olmayan biri… hosgeldin nerelerdeydin gozlerimiz yollarda kalmisti 😀

  4. DreamOfWinD  avatarı

    siz bizden kopyaladınız biz sizden kopyaladık diye sidik yarışına girmenin alemi yok. Rekabet gereği hep birbirimizden bir şeyler kopyalıyoruz.

  5. Ferrari'nin kopyaladıkları kadar kopyalayamayız ama. Hemen sayalım. En belirgini egzoz çıkışı. Arka kanadın altında yere basma kuvvetini arttırmak için kullanılan küçük kanatçık, Geçen yıl MP4-26'da üst hava girişin üstündeki Kers soğutması için açılan yarık. Hayır taş atıyorsun bari düşünerek at.

  6. Ferrari'nin kopyaladıkları kadar kopyalayamayız ama. Hemen sayalım. En belirgini egzoz çıkışı. Arka kanadın altında yere basma kuvvetini arttırmak için kullanılan küçük kanatçık, Geçen yıl MP4-26'da üst hava girişin üstündeki Kers soğutması için açılan yarık. Hayır taş atıyorsun bari düşünerek at.

  7. Reklam sıkıntı yaratıyor, bilginize…

  8. mclarenci mp4  avatarı
    mclarenci mp4

    evet kopyalana doğru ama bunlar işin doğasında var. Ferrari'De egzozu bizden almıştı. sidepod kısmının arka tarafının ve yapılan kanalların Ferrari'den esinlenildiği çok belli inkar etmeye gerek yok herkes bu yorumu yapıyor zaten.

  9. bu konsepti bulan McLaren nasıl ferrariyi kopyalamış oluyor!? herşeyi kendinize yontma huyunuzdan vazgeçin.. ferrari o düzene geçerken kimi kopyalamıştı? marussia mı? aradan 3 yıl geçse bu egzoz düzeninide biz icat etmiştik dersiniz. ayrıca Mc ve ferrari arasındaki radyatör dizaynlarının tamamen zıt olduğunuda belirtmekte fayda var.

  10. mclaren ferrarinin arka kısmını kopyalamıs yenı guncellemelerle. :D. Bunun olacağı bellıydı 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir