Hulkenberg: "Ferrari için Yanıp Tutuşmuyorum"

yazar:

kategori:

Maranello kökenli takımın Massa’dan vazgeçmesi halinde yerine gelebilecekler listesinde Hulkenberg de yer alıyordu.

Ama 2010 sonunda Williams’tan ayrıldıktan sonra Force India’ya geçen ve bir senelik yedek pilot döneminin ardından yarış koltuğuna geçen Alman pilot, kırmızı tutumlar için yanıp tutuşmadığını ifade etti.

Auto Bild’e konuşan Hulkenberg: “Ferrari için iyanıp tutuşmuyorum”

“Elbette harika bir takım ama tekrar ediyorum: Orada muhakkak olmam gerekiyor diye düşünmüyorum.”

Force India pilotu, olduğu yerden memnun ve Vijay Mallya’nın takımında kalmak istiyor.

Hulkenberg: “Takım (Force India), yaptığım işten fazlasıyla tatmin oluyor. Birlikte iyi bir şekilde çalışıyoruz ve genel olarak iyi bir  iş çıkarıyoruz”


Yorumlar

  1. sana sunu soyliyim ferrari 2001 de sezon oncesinde testler yaparken alt takim gibi gordugu sauber petronas i da testlerine davet etmis ve kimi sauber ile mugello da ilk testlerinden birini yapmistir,, schumi ve ferrari ekibi sauber in hizina sasirmislar ve f1 lisansi olmayan kiminin bu turlari yaptigini ogrenince bu adama gonullerini kaptirmislardir… ferrarinin o zamandan beri raikkonen de gozu oldugu da medya tarafindan bilinen bir gercekti.. ancak kimi ferrari de birinci pilot olamayacagini bildigi icin mclaren i tercih etti ferrari ye gelmesi biraz gecikti… demek istedigim adamlar rai ile anlasirken gozleri pek bi kimseyi gormuyodu cunku uzun zamandir dusunulen isimdi raikkonen… alonso mclaren le anlasmis da adam kalmamis falan bunlar hikaye.. rainin ferrariden ayrilmasi da mizaclarin uyusmamasi ve politika.. kiminin performansi ile alakasi yok…

  2. scuderiaferrarimarlboro  avatarı
    scuderiaferrarimarlboro

    adminler lütfen şu soldaki reklamı kapatın hiç bişey okunmuyooo

  3. merak etme….ferrari de senin için yanıp tutuşmuyo 🙂

  4. Sevgili Adminler diyerek başlayacağım cümlede uzun sitemler mi dile getirmeli yoksa geçici bir süre siteye veda mı (sessizliğe bürünme anlamında) etmeli:(

  5. kimi iyi çıksaydı kimi üzerinde entrikalar yapıp heidfeld ve fisichella'dan daha iyi olmayan vasat massayı geride tutacaklardı. ama işler istedikleri gibi gitmeyince yılana sarıldılar mecbur. massa şampiyon oluyordu neredeyse 2008'de! yuh derim. tamam, massaya gıcığım yok ama ahım şahım pilot da değil. demek istediğim, kimi döneminde ferrari zaten amaçlarına yaklaşamadı bile.

  6. Didier Alonso  avatarı
    Didier Alonso

    Çok doğru dostum.Kimlerin adamı olduğu şüphelidir. Şüpheli bir insandır. 2000'li yılların başında ortaya çıkartıldı bu adam.Birden bire ortaya çıktı ve garip garip konuştu.Önceleri Renault takımındaydı.Daha sonra birden bire Mclarenci oldu.Daha sonrada Ferrari'ci falan filan.Böyle bir takım garip haller.Hayatı meydan da.Aşırı lüks bir hayat yaşıyor.Manken kızlarla yaşıyor ve acaip bir hayat yaşıyor.Kime hizmet ediyor hedefi nedir şuanda meçhuldür.Karanlık bir adamdır.

  7. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    F1 de büyük takımlarda yarışmak ve şampiyon olmak her pilotun hayalidir.Bu Ferrari de olur Mclaren de olur.Bunun haricindeki istemem tarzı konuşmalar fasa fisodan ibarettir.

    Ferrari, yükü ağır bir varlıktır.Her insan bu yükün altına giremez.Ezilir bozulur yok olur gider.Bu yükü herkes taşıyamaz.Hulkenberg de bunun farkında ve badoer veya fisichella gibi olmaktan korkuyordur.
    Burası Ferrari.Dünyanın en değerli 15. spor takımı.

    Herhangi bir ankette lise mezunu bir arkadaşa soruyorlar : Türkiyede faaliyet gösteren bir bankada ceo olarak görev almak istermisiniz bunu düşünür müsünüz diye soruyorlar.Genç adam o mevkilerde yapamayacağını , işin hakkını veremeyeceğini düşünür ve bu işin kendisine 2 beden bol geleceğini anlar.Cevaben , ben kendi işimden memnumum , 3 kuruş aşım ağrısız başım der ve bir yandan da ciğerin kedi üzerindeki etkilerini düşünerek çeker gider.BAzı şeyler rüyalarda kalmalıdır çünkü orada daha güzeldirler.
    Bir örnek daha vereyim.Takriben 2000 li yılların başıydı.Devlet sınavla memur alacaktı.Kahve köşelerinde şöyle konuşuluyordu:Memur sürünüyor , yiyecek ekmeğe muhtaç, nefesi kokuyor gibicesinden konuşmalar geçiyordu.Ertesi gün bunları söyleyenlerin hepsi sabahın 4 ünde başvuru için sıraya girmişler kaldırımda uyukluyorlardı.

    Hulkenberg'i bu açıklamasından dolayı tebrik eden brawo diyen ezik zihniyete ne demeli?.Birileri mercedes veya şumi hakkında eleştiri yaptığı zaman o insanları futbol izlemekle suçlayıp seninle aynı havayı teneffüs etmek bile istemiyorum diyen şahıs burada Ferrariye karşı , 1 polesi olan hulkenberge brawo diyor.Ramazanda açlığa susuzluğa çare buluyor dayanıyorum da kü füre nasıl dayanacağım bilmiyorum.

  8. 2007'deki gibi.

  9. bunun dediğinle bi alakası yok, ferrari entrikacı pilotlar alır diyorsun, üstteki arkadaş daha kötüsünü diyor, ama ferrari 2006 sonunda raikkonen gibi sütten çıkmış ak kaşık gibi bir pilot alıyor. raikkonen'in 2008-2009'daki sonuçları mı ferrari'nin entrikacı pilot alacağının göstergesi? eğer 2008de kazanabilseydi şampiyonluğu, aynı 2008deki gibi olaysız entrikasız kazanırdı yine.

  10. günay arkadaş sinirli değil aşağılık kompleksli.kendini aşağılanmış gibi hissetmiş.gerçi haksızda sayılmaz.ferrari kim hulkenberg kim.

  11. sulonsoo sulonsoo avatarı
    sulonsoo sulonsoo

    aynaya baktın mı hiç ?

  12. alonso secenekleri yoktu zaten 1 sene oncede mclaren fernandoyla anlasmisti .. schumide gidince tek ust duzey pilot kaldı gridde kimi olayın aslı bu… yani denize dusen kimiye sarildi…

  13. 2007'de iyiydi, 2008 de ise eze eze şampiyon olması bekleniyordu, yanından bile geçemedi. Sebebi ne olursa olsun. 2009'da kimse bir şey beklemiyordu zaten ferrariden, ki elinden geleni yaptı yine de.

  14. bir uyarıda site yönetimine adamın yazdığı yorum hala duruyor.benim yorumların hemen yayınlamasını istiyorum

  15. partdon sen hamiltoncuydun değilmi.merak etme hamilton gelse yine ikinci pilot.bu unutma.ve artık hamiltonda öğrendei alonsoya uğraşılamayacağını ve 2007 ronlu mclaren dönemi hariç hamilton alonsoyu hiç bir zaman alt edemedi ve edemeyecek

  16. hayır benim anlamadığım takımda olmayan sırf alman diye savunmaya çalışırken diğer adama ağzına ne geliyorsa söyleyen kişinin takımda şu an yıllarca ferraride üstüne toz kondurulmayan ve şampiyonada yapmadığı pislik kalmayan kasıtlı çarpmalar şikana park etmeler son metrelerde yol verdirtmeler bir adam bulunuyor.ve bu adam ferrariden gelme ve muhtemelen mercedes takımınıda bu adam için destekliyorsun değilmi. bir anlamadığım konuda alonso bu şumiyi bitirdiği için olmasın bu yorumlar .kardeşim istesende istemesende alonso şu an ferraride ve alonso o takımda olduğu sürece yanına gelecek olan pilot nicoların hangisi olursa olsun hatta daha ileriye gideyi şumi dahi ikinci pilotluğu kabul et zo-run-da-dır.bunu kafana sok.

  17. raikkonen diyorum 🙂

  18. nasıl apayrı, ferrari kimi'yi almadan önce nasıl bir pilot olduğunu gayet iyi biliyordu. hatta o zaman da önünde alonso seçenekleri vardı ama kimi'yi seçtiler.

  19. Kimi konusu apayrı. 2007-2009 arası Ferrari umduğundan farklı bir şeyle karşılaştı her sezonda.

  20. spontaneo uccisione avatarı
    spontaneo uccisione

    olm bas git

  21. Ferrari%100 avatarı

    Ferrari de seni zaten dört göz bekliyordu nerde bu daha gelmedi diye hahahaha…….

  22. Kimi Raikkonen argümanını alt üst ediyor 🙂

  23. Doğru söze ne denir…

  24. ferrariye iki pilot alınır. birisi dediğin gibi entrikaları kaldırabilecek, renk vermeyecek ama takımı pilotlar şampiyonasında taşıyabilecek hızlı bir pilot, diğeri ise birinciye her şartta yardımcı olacak ve arkadakileri tutacak ultra sabırlı bir pilot. bu hep böyle oldu şimdiye kadar, sadece alonso ile alakası yok, bu adamların çalışma şekli böyle.

    ama çıkıp da bunu burada söylemenin hiçbir alemi yok doğrusu. sinirli bir anına denk gelmiş diye düşünüyorum.

  25. sulonsoo sulonsoo avatarı
    sulonsoo sulonsoo

    bence senin zoruna gitti !

  26. sulonsoo sulonsoo avatarı
    sulonsoo sulonsoo

    sen kimsin ki alonsoya bunları söylüyorsun aynaya baktınmı hiç sen alonsonun tırnağı olamazsın alonsoyu sevmıyorsan bari saygı göster onuda yapamıyorsan çeneni tutmayı öğren !

  27. sulonsoo sulonsoo avatarı
    sulonsoo sulonsoo

    yanıp tutuşsanda bir şey değişmez ferrariye gelmek için daha çok zamanın var

  28. Adult sitelerde bile bu kadar yok yahu 😀

  29. Mercedes Benz arkadaşım. Öncelikle bir pilotu seversiniz yada sevmezsiniz bu sizin bileceğiniz iş ama bu seviyesiz ve densiz açıklamanızı hiç hoş bulmadım. Hiçbir pilota söylenmeyecek şeyler söylüyorsunuz. Bir de allah bilir sizin takımınıza ve pilotunuza saygılı olmamızı bekliyorsundur. Fisi'de zamanında neler söylüyordu alonso ile birlikte renault'dayken. Bak şimdi ne oldu? Biri pilot diğeri ise yedek pilot. Yani senin anlayacağın, öncelikle dön bir kendine bak, ondan sonra kişi veya takımlara laf atmaya çalış. İlla ki yapacağım diyorsan da seviyeli ol bari.

  30. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    mobil den girmiyosan google chrome ile aç ve adblock yükle

  31. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    alonsodan nefret ederim günahım kadar sevmem ama saygımı duyarım arkadaş adam arabasından maksimumu çıkarıyor her ne kadar malezya ve valencia'da şansa kazansa da.son cümleye katılın alonso'cular.malezyada perez hatayı yapmasaydı alıyordu.valencia'da vettelin alternatörü hadi onu da geç grosjean alternatörü yüzünden yarış dışı kaldı.gene de alonso bu arabayla iyi götürüyor.ama son 2 yarıştır redbull ile denkler yarış hızı konusunda.yani aracı artık zayıf değil alonsonun.

  32. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Zorunuza gitti galiba.

  33. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Ferrari' ye gidebilmesi için, takımı arkadaşını aşağılayan, dünyanın sadece kendi etrafında döndüğünü zanneden, takım arkadaşını pistte geçebilmek için türlü entrikalar yapan, başka araçlara yarışta çarparak onları yarış dışı bırakan aşağılık bir pilot olması lazım.Yani Alonso gibi olması lazım.Bravo Hulkenberg.Tebrik ederim seni.

  34. elvan dalton avatarı

    soldaki reklama birşey yapılmayacak mı. Ne haber okunuyor doğru dürüst ne yorum.

  35. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    ferrari gel diyecekte, sen yok ben yerimi seviyorum diyeceksin. :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir