Ecclestone: "2013'te 20 Yarış Olacak"

yazar:

kategori:

Basında, Ecclestone’un gelecek yıl 26 yarıştan daha az yarışa izin vermek istemediği söylentileri yer alıyordu. 

Ancak Ecclestone, “Yeniden 20 yarış olacak. Yeni yarış yok” diyor.

2014 yılındayse takvime New Jersey ve Rusya’daki pistlerin girmesi beklenirken Arjantin’in de anlaşmaya yakın olduğu söyleniyor.

Ecclestone, “Umarım mevcut yarışları takvimden çıkarmak zorunda kalmayız” diye konuşuyor.

Öte yandan, karıştığı rüşvet davası nedeniyle tutuklanmamak için Almanya’da gelmeyeceği düşünülen Ecclestone’un Perşembe günü padokta görünmemesi şüpheleri artırıyor. 

Ecclestone daha öncesinde yarışa gelmeyeceği konusundaki söylentileri yalanlamıştı. 

Hamburger Abendblatt gazetesine konuşan Ecclestone, “Gideceğim. Cumartesi orada olurum. Benim dava ile bir alakam yok”  diyor.

Sporun içinde bulunan UPS, Allianz ve  Petronas gibi şirketlerin ise durumu inceleme aldıklarını ve saygınlıklarına zarar verecek bir ortamda bulunmak istemedikleri söyleniyor.

Ayrıca Bernie Eccelstone ile Mercedes arasında COncorde Anlaşması üzerindeki anlaşmazlıklar konusundaki görüşmelerin Hockenheim’da devam edeceği belirtiliyor.

Daha önce Mercedes ile anlaştıklarını belirten Ecclestone, bu sefer “Eminim Mercedes en kısa süre içinde konuyla ilgili bir basın açıklaması yapar. Onlarla Hockenheim’da görüşeceğim. Umarım orada nihai karara varırız” diyor.

Haug ise gazetecilere, “”Görüşmeler hakkında açıklamama yapmamamızı anlamanızı istiyoruz. Bu standart prosedürdür, bir şeyler sakladığımızdan değil.” diyor ve Mercedes’in spordan ayrılığı düşünüp düşünmediği sorulduğunda ise “Hayır.” diyerek cevap veriyor.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir