Formula 1'den Kısa Kısa – Hamilton, Massa, Toro Rosso

yazar:

kategori:

Toro Rosso ortağı Gerhard Berger, takımın diğer % 50 hissesine sahip Dietrich Mateschitz’in takımdan tamamen çekilmeyebileceğini işaret etti.

Dietrich Mateschitz daha önce yaptığı açıklamada 2010’da müşteri araçları konusunda gelecek sıkı yasak ile tamamen Toro Rosso’da kalmaya istekli olmadığını söylemişti.

Sport Bild’e konuşan Berger "Şu ana kadar bir şey olmadı. Mateschitz’in bir şekilde bizimle kalabileceğini düşünüyorum." dedi.

—-

Dün Massa hakkında çıkan görüşlerin ardından sporun içerisinden bir başka rakibi daha Massa’ya dikkat çekti ve 2008 şampiyonu olabileceğini işaret etti.

Renault Sportif Direktörü Steve Nielsen’e göre Massa sezona yaptığı kötü başlangıcın ardından gösterdiği performansı ile şampiyonlukta aday olduğunu gösterdi.

Nielsen "Farklı birisi gibi görünüyor ve onun bunu başarma olasılığı var. Kesinlikle bu mücadelenin içerisinde ve bunun için mücadele ediyor." dedi.

—-

Monaco yarışının ardından Mclaren F1 CEO’su Martin Whitmarsh, Hamilton’un lastiğinin son anlarda yine patladığını ve yarış 2 tur erken bittiği için şanslı olduklarını söylemişti.

Hamilton’un yarışı kazanmasının ardından aracını parc ferme’ye getirdiğinde lastiğinin patladığı iddia edilmişti. Whitmarsh bu sorunun Nico Rosberg’in kazasında dağılan parçalardan kaynaklanmış olabileceğini söylemişti.

Bu hafta İspanyol basınına konuşan takımın test pilotu Pedro De la Rosa bunu doğruladı ve "Hamilton’un yarışı hafif patlak lastikle tamamladığı doğru." dedi.


Yorumlar

  1. lastik patlak oalrak yarısı bitirmesi yartısın erken bitmesi nasıl hamilton un şansı oluyorsa o pistteki yarısan pilotlardan sadece hamilton un lastiginin kazadan kalan parcalarla patlaması da şanssızlık

  2. murat bekar avatarı

    bende şans dedim mclerinciler demediğini bırakmadılar :-)))

  3. İşte şans dediğim bu olay. Eğer yarış iki tur daha uzun sürse Kubicanın kazanma ihtimali varmış, İlk sıradakiler sorun yaşasın anında BMW birinciliği kapar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir