Di Resta, Valensiya'daki Gibi Performans İstiyor

yazar:

kategori:

Force India Valensiya yarışında tüm hafta sonu ilk 10 içerisinde yer almayı başardı ve takım her iki sürücüsüyle puan kazandı. Force India Britanya’ya da büyük umutlarla gitti ancak tamamiyle eli boş döndü.

Di Resta “Buraya gelirken hâlâ yeni güncellemeleri öğrenmemiz gerekiyor. Valensiya’da güçlüydük ve potansiyelimizin gerçek yansımasının orası olduğunu düşünüyorum.”

“Sezon başında aracımızdan mutlu değildik ancak takım olarak güçlü pozisyonlar mücadelesine girdik. Artık o mücadelelere daha sık girmeliyiz. Ve bunu yapabileceğimize inanıyorum.” dedi.

Di Resta, orta sıra mücadelesinin araçların piste uyumluluğuna göre değiştiğini düşünüyor.

Di Resta “Mücadele yakın. Durum çok fazla değişiyor. Bu aracınızın piste diğerlerine göre ne kadar uygun olup olmadığına bağlı. Williams şampiyona açısından çok uzakta değil ancak son yarışlarda çok güçlü oldular. Sauber’le mücadele etmek zor olacak ancak onları yenmememiz için bir neden yok.”

“Biz genel olarka yavaş başlayan ve sene içerisinde gelişen bir takımız. Diğerlerini yeneceğimizi söylemiyorum çünkü sıradaki yarışlarda onlar da iyi olabilirler. Ancak bizim için puan kazanmak gerçekçi hedef.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir