Lotus Çifte DRS'yi Yarışta Kullanmayacak

yazar:

kategori:

Mercedes’in çifte DRS sistemine benzediği düşünülen yeni aerodinamik tasarım Cuma günü Raikkonen’in aracında test edildi. Takım sistemin amacına ulaştığını söylüyor ancak Macaristan yarışından önce kullanmayacaklarını da belirtiyor.

Takımın teknik şefi James Allison, “Her iki aracımızda aero güncellemelerle piste çıktık ve bu bir tanesinde daha belirgindi. Tasarladığımız prototipten cesaret verici işaretler aldık. Ancak burada bununla yarışmayacağız. Muhtemelen sistem Budapeşte antrenmanlarında bir kez daha görücüye çıkacak.” dedi.

Raikkonen de, “Hava şartları nedeniyle bugün çok fazla şey öğrenemedik. Yine çok iyi şartların olmadığı Silverstone’daki gibiydi. Bugün bazı farklı şeyler denedik, bunları bazılarının fark ettiğini sanıyorum. Kuru pistte daha fazla tur atabilmek iyi olurdu ama bu konuda bir şey yapamıyorsunuz.” diye konuştu.

 


Yorumlar

  1. Didier Alonso  avatarı
    Didier Alonso

    Senin pilotun 3 senedir ne kazanmışki ? Karanlık bir adam diyorum hala aynı yorumlar..

  2. sulonsoo sulonsoo avatarı
    sulonsoo sulonsoo

    Başka bir takımdan kopyalasalar anlarım uyum sağlayamaz. Ancak kendi tasarımları uyum sağlayamaz diye bir şey olmamalı. Aracın verdiği tepkilere ve pilotların geri bildirimlerine göre uygun bir düzenek hazırlamalılar bence. Ya da bu işe hiç girmesinler.

  3. kimse bilemez bunu adamlar amacına ulaştı dıyor tasarım bi sebebi vardır elbet açıklarlar ilerliyen zamanlarda.ayrıca beceremiycek ne varki sadece sistem arabaya uyum sağlayamaz en fazla.

  4. sulonsoo sulonsoo avatarı
    sulonsoo sulonsoo

    Kesin beceremediler. 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir