Raikkonen Şanssız Olduklarına İnanmıyor

yazar:

kategori:

Bu sezon iki kez ikinci olarak podyuma çıkan Raikkonen, bir türlü kusursuz bir hafta sonu geçirip zafere ulaşamadı. Raikkonen, şanssız olduklarından ziyade hata yaptıklarını söylüyor.

“Şansın bununla hiçbir ilgisi yok. Eğer bir şeyler ters gidiyorsa, bu şanstan ya da şanssızlıktan değildir. Belli ki, bir şeyleri yanlış yapıyoruz. Eğer bir parça bozuluyorsa, bunun şansla ilgisi yoktur. Sadece, bir yerde hata yapılmıştır ya da o parça yeterince sağlam değildir, yanlış tasarlanmıştır. Ben şansa çok fazla bel bağlamıyorum.”

“Genellikle insandan kaynaklı hatalar oluyor. Hata yaparsam, şanssızlıktan değil, hata yaptığımdandır. Yarışlar böyledir. Gelişmemiz gereken bazı noktalar olduğunu ve nerelerde gelişebileceğimizi biliyoruz. Zaten bunun için buradayız.”

 


Yorumlar

  1. Raikkonen06  avatarı

    Bu adamı sevmemek için bir tane sebep söyleyin? İmkansız çünkü öyle bir sebep felan yok adamın hastasyım işte her zamanki gibi açık sözlü ağzına ne gelirse dobra dobra söylüyor helal olsun Kimi F1'i ilk izlediğimde ilk sempati duyduğum tek pilotsun teşşekkür ederim sana bana bu kararlılığınla f1'i öğrettiğin için yolun açık olsun hiç bırakma emi :))

  2. senelerdir bazı pilotlara şanslı diye ithamlarda bulunan raikkonen taraftarlarına söylediğim şeyi, raikkonen kendi ağzıyla söylemiş. Artık ben susuyorum Raikkonen konuşsun 🙂

  3. Takımın yağmurda araba kullanabilen sürücüye ihtiyacı var.

  4. Kadir YILMAZ avatarı

    Onun şansa inanmaması şansız olduğu fikrini değiştirmek için bir sebep değil. Konuşmasının devamında parçaların problemlerinden bahsetmiş ki bu tarz sorunların onun başına gelmiş olması durumu böyle düşündürüyor; kimilerine göre şanssızlık, Rai ye göre parçanın yanlış takılmasıdır, yani tabiki her hatanın bir sebebi ve sorumlusu vardır..

  5. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar
    Eğer bir parça bozuluyorsa, bunun şansla ilgisi yoktur. Sadece, bir yerde hata yapılmıştır ya da o parça yeterince sağlam değildir, yanlış tasarlanmıştır. Ben şansa çok fazla bel bağlamıyorum.

    Taraftarları da Raikkonen gibi düşünse ne güzel olurdu..Ama onlar tam aksini düşünüyor.

    Yıllardır Raikkonenin motivasyon eksikliğinden bahsettiler.Ta ki Raikkonen "hiçbir zaman motivasyon sorunum olmadı" diyene kadar..

    Aynı şeyi şans konusunda da yapıyorlar.

  6. ICEMAN RAiKKONEN avatarı
    ICEMAN RAiKKONEN

    adamın dibisin be F1'e olan sevgimsin 🙂

  7. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    harbidende king adam boşa o kadar yıldır kimiye desteklemiyorum varmı böyle bi pilot hepsi biraz sansım olsa yada sansızlıktan gibi cümleler kuruyor kimi cok farklı king kimi

  8. daha güzel söylenmez di heralde………..

  9. sonra diyolar bu adamı niye seviyorsunuz:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir