Hulkenberg: "Çok Heyecanlıyım"

yazar:

kategori:

Bir sene aranın ardından kendi taraftarları önünde yarışacak olan Hulkenberg, bugünkü yağmurlu sıralamalarda oldukça iyi performans sergiledi ve 5. sırayı aldı. Alman sürücü, Webber’in cezasıyla birlikte yarınki yarışa 4. sıradan başlayacak.

Hulkenberg “Çok heyecanlıyım çünkü sıralamalarda iyi iş çıkarmak her zaman özeldir ancak kendi evinizdeyseniz daha özeldir. Her şeyin olduğu bir seanstı çünkü oluksuz lastiklerle, geçiş ve yağmur lastikleriyle piste çıktık. Benim için en tehlikeli an son seansta suda kayarak pist dışına çıktığım andı. Şanslıydım ki devam edebildim ancak pistte çok az yol tutuşu vardı.”

“Yarışa yukarılardan başlayınca doğal olarak üst sıralarda bitirmek istiyorsunuz. Umarım güçlü bir yarış çıkarırız. Yarın muhtemelen kuru olacak ve arkamızda çok fazla hızlı araç var. Bu yüzden dikkatli bir şekilde stratejiyi çalıştırmalıyız.” dedi.


Yorumlar

  1. sezonun ilk yarısında hem takım arkadaşını geçemedi hem de istikrar gösteremedi.

    beklentilerimin altında kaldı. umarım, iyi bir sonuç ile kendine gelir.

  2. Ferrari%100 avatarı

    Aman schumiyi geçiyim derken sakın onun yarışını mahvetme onunda arkasında tehlikeli isim maldonado var aman schumiden uzak durunda ne yaparsanız yapın

  3. Cihangir Rai & Fernando avatarı
    Cihangir Rai & Fernando

    İns basladıgın yerde bitirirsin sırak aybetmeden halıne durumuna sukretmek güzel bırseydır.

  4. NicoHulkenberg avatarı
    NicoHulkenberg

    Evet ta kendisi.

  5. Brezilyada yağmurda pole alan çocuk değil miydi bu? 😉

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir