Brawn, Schumacher'in Podyum Şansından Emin Değil

yazar:

kategori:

Sıralamalarda 4. olan Schumacher, Webber’in cezasının ardından kendi seyircisi önündeki yarışa 3. sıradan başlayacak.

Brawn “Araç kuru zeminde fena değildi ancak o koşullarda hiç kimse uzun sürüşler yapamadı. Cumartesi sabah ağır yakıtla sürüş yaptık ve ardından bir kaç değişiklik yaptık ancak sıralamalarda pek sürüş şansı bulamadık. Bu yüzden bekleyip göreceğiz.”

“Yine lastikleri koruma yarışı olacak. Çok sıcak olmasını bekliyoruz ve farklı şeyler olabilir.” 

“Schumacher’in ilk seansta yaşadığı sorun lastikleri ısıtamamaydı. Umarım bugün sorun olmaz.”

“Bu lastiklerle lastikleri aşırı ısıtmama ve soğuk tutmama arasında dengeyi bulmak gerekiyor ve biz bu konuda çok iyi değiliz. Michael’in sorunu lastikleri düzgün çalıştıramama değildi.” 

“Yarışta olacak koşulları antrenmanlarda görmedik. Bir süredir bu tür değişken koşullarda kötü etkilenmemek için aracın çalışma aralığını genişletmeye çalıştık.”

“Bu yarış ne kadar geliştiğimiz konusunda bir test olacak. Lastik basınçları ve diğer değişiklikler açısından gereken her şeyi yapacağız ve ekstra sıcaklıkla baş etmeye çalışacağız.” dedi.


Yorumlar

  1. Yanlış araçtan emin değilim diyecekti

  2. Raikkonen06  avatarı

    Ee tabi öyle der anladılar tabi araçta iş yok Ross'da pek bişey yapamadı takımla birlikte artık Schumi'nin tecrübesine kalmış bence araç pek fazla hızlı değil özelliklede lastikleri çok çabuk tüketiyor Britanya'da görmüştük Schumi grubu arkasında tutmuştu ama Massa'dan sonra geçilmişti evet farklı bir strateji deneyebilirler ama yarış sürprizlerle dolu gibi duruyor ama zemin kuru olduğuna göre Kimi'ye şans veriyorum eğer kalkışı iyi yaparsa bir şansı oldğunu düşünüyorum yoksa her turda öndekilerden geride kalmaya devam eder araç hızlı olmasına rağmen.

  3. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    Kuru hava olursa en iyi ihtimal silverstone deki gibi bir performans bekliyorum schumiden. Podyum kuru havada oldukça zor görünüyo çünkü arkaasında kuru havada uçan mclaren ve kimi olacak. Ama yağmurlu bir durumda alonso ile beraber galibiyete oynayabileceğini düşünüyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir