Lotus: "En İyisi Henüz Gelmedi"

yazar:

kategori:

Lotus, Kimi Raikkonen’in Almanya’daki üçüncülüğü ile bu sene 6. kez podyuma çıktı ancak henüz galibiyet kazanamadı.

Boullier “Bazı açılardan yeni bir takımız. Burası yeni Enstone, her iki sürücüsüyle birlikte çalışan Enstone.”

“Araç ve sürücüler dahil olmak üzere tüm takım bir araya geliyor. Sezonun ikinci yarısında ilk yarıya kıyasla daha fazla puan kazanamamak için bir neden göremiyorum. Ve öyle olmalı.” dedi.

Boullier ayrıca Raikkonen’in daha üst sıralarda yarışa başlasalar galibiyet mücadelesi verebilecekleri görüşüne katıldığını söyledi.

Boullier “Sinir bozucu değil, sadece yarış. Sıralamalarda her şeyi doğru yapar ve ilk 5’te olursak kazanabilecek performansımızın olduğunu biliyoruz. Şu anda hedef bu.”

“Almanya’da Ferrari, Mclaren ve Red Bull’la mücadele edecek performansımız vardı. Sadece sıralamaların daha iyi olması lazım.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Hayırlısı olsun ne diyeyim iyi olur. WTCC güzel olur keşke gelseler.

  2. lotus gelişecek kimsenin süphesi olmasın.ben özelliklede cift drs sisteminden çok umutluyum.spa,monza ve diğer düzlük pistlerinde lotusa çok zaman kazandırcaktır.bekleyip görelim

  3. Ben Reno'nun geri gelip bu takımı tekrar satın almasını istiyorum. Reno'nun çekilmesi MGP'nin çekilmesinden daha saçma bir şey bana göre. Ayrıca Reno'yu WTCC'de de görmek istiyorum. Megane ne güne duruyor…

  4. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Yürek hoplatan açıklama bunlar 🙂

  5. İşte bu Muhteşem olur gerçekten de bunu eminim bir çok kişi duymak istiyordur.

  6. İnşallah Temennimiz bu yönde bunu hak ediyorlar çünkü gelen 6 podyum da bunu gösteriyor.

  7. Serhan Acar'dan şu cümleleri duymak istiyorum:''Evet çok beklediler çok uğraştılar podyumlar geldi,herkes ne zaman kazanacaklarını soruyordu ama en sonunda Kimi Raikkonen Macaristan GP de damalı bayrağı ilk sırada görüyor ve Lotus'a sezonun ilk galibiyetini getiriyor''

    Tadından yenmez ha…

  8. Umarın en azından bir yarış kazansınlar ya…

  9. Seneye böyle bir araba yapmaları için hiç bir neden yok hatta daha iyisini yapacaklarını düşünüyorum. Bu sene kullandıkları paketin kötü yönlerini seneye yapılacak olan pakette giderebilirler zayıf yönlerini çözebilirler. Bu seneki paketin iyi yönleri 2013 arabasına aktarılacaktır tek sorun kuralların değişip değişmeyeceği.

    Kesinlikle Kimi Almanya da çok iyi iş yaptı atakları özellikle de heyecan vericiydi.Umarız DDRS Sistemi sorunsuz çalışır takım da bunun için çok çalışıyor Spa ve Monza da çok işe yarar. Diğer pistlerde ki etkisin den daha fazla etki yarata bilir bu iki yarış için.

  10. Gridin arkasından başladığın zaman temas kaçınılmaz oluyor bazen böyle. Aslın da gülünecek bir şey yok helede bu çaylak bir pilotsa.Kesinlikle biraz piştiği zaman biraz daha tecrübe kazandığı zaman her şey yapabilir. Alonso veLewis gibi isimlerle pist üzerin de mücadeleye girişti galip ayrıldı bunu yapabilen bir pilot tecrübe ve zaman geçtikçe daha iyisini yapacaktır.

    Geçen seneki rezillikte bir çok etken olumsuz olayalar vardı.
    Başta takımın lider pilotu yoktu Kubica olsaydı geçen sene daha iyi olabilirdi.
    Geçen sene takımın bir çok gelişim çalışması oldu ama başarılı olunamadı.
    Geçen seneden şimdi daha ciddi oldukları aşikardır Olmakta zorundalar Dünya şampiyonu bir pilot yarıştırmak kolay olmamalı helede bu Kimi Raikkonen ise.

  11. Gridin arkasından başladığın zaman temas kaçınılmaz oluyor bazen böyle. Aslın da gülünecek bir şey yok helede bu çaylak bir pilotsa.Kesinlikle biraz piştiği zaman biraz daha tecrübe kazandığı zaman her şey yapabilir. Alonso veLewis gibi isimlerle pist üzerin de mücadeleye girişti galip ayrıldı bunu yapabilen bir pilot tecrübe ve zaman geçtikçe daha iyisini yapacaktır.

    Geçen seneki rezillikte bir çok etken olumsuz olayalar vardı.
    Başta takımın lider pilotu yoktu Kubica olsaydı geçen sene daha iyi olabilirdi.
    Geçen sene takımın bir çok gelişim çalışması oldu ama başarılı olunamadı.
    Geçen seneden şimdi daha ciddi oldukları aşikardır Olmakta zorundalar Dünya şampiyonu bir pilot yarıştırmak kolay olmamalı helede bu Kimi Raikkonen ise.

  12. Seneyede böyle canavar gibi bir araç yapabilirlerse ve Kimi ile Grosjean takımda kalırsa çok daha iyilerini yapacaklardır.Kimi son almanya Gp de kıpırdandı geçişleri felan güzeldi.Artık ondan daha
    fazlasını bekliyorum.DDRS işe yararsa sıralamalar için güzel bir adım olur takım için.

  13. Raikkonen06  avatarı

    Bence bir an önce en iyisi gelmeli çünkü ferrari redbull mclaren yeni güncellemelerle geliyolar bizimde birşeyler yapmamız lazım özellikle çifte DRS bir an önce devreye girmeli işte o zaman değmesin keyfimize.

  14. Daha geçen yarışta da ön kanadını kırdı dan ondan güldüm istikrar lafına. Grosjean biraz sakinleşse ve tecrübe edinse iyi işler yapacak, ona şüphem yok ama şu aralar epey göze batıyor.

    Ezilme mevzusuna gelince, geçen seneki rezillikten sonra ben takımı hala samimi bulmuyorum. Umarım beni yanıltırlar.

  15. Ezilir mi yoksa çıkar mı bunu hep birlikte göreceğiz.
    Neden güldün onu anlamadım Yukarıda da belirtmiştim hatta zaman zaman hatalar oluyor bu da her takım da oluyor diye. Grosjean en azın dan Rakip takımların ikinci pilotların dan daha iyi sonuçlar elde edeceği aşikar. Sezonun ikinci yarısı bu iki pilot daha iyi işler yapacaktır 🙂

  16. Zaten beni de bu kadar bağlamalarının nedeni Renault un şampiyon ekibi olmaları. İnşallah gerçek olur . Kesinlikle bende daha fazlası için ümitliyim bekleyip görelim.

  17. Sene içinde güncelemelere devam edip geri kalmazlarsa en azından burada kalırlar. Sene sonuna doğru şampiyona iyice kızışacak, ferrari, mclaren ve red bull varını yoğunu ortaya koyacak. Lotus fena ezilebilir güncelleme yapamazsa.

    Ayrıca iki istikrarlı sürücü lafına da çok güldüm 🙂 Doğru diyorsun. Rai istikrarlı iyi sonuç, Grosjean istikrarlı kaza 🙂

  18. tek gerçek reno taraftarı arkadaş(en azından ben öyle biliyorum)…düşüncelerin gerçek olur inşaallah…ben daha da fazla sı için ümitliyim:)

  19. Lotusun burnuna güzel kokular gelmeye başladı sezon başın da hedef markalarda dördüncülüktü ama şimdi anlaşılan ilk üç. Biraz zor olacak ama olmaması için hiç bir neden yok istikrarlı iki pilota sahipler zaman zaman hatalar oluyor olmuyor değil ama bu her takım da oluyor.
    Geçen sene bu zamanlar topladıkları puan 66 idi ama şimdi iki katına sahipler.

    Takımın Rüzgar tünelini güncellemeleri ileri yönde adım atmalarını sağladı,Mclaren ile yapılan Simülasyon anlaşması ve en önemlisi de istikrarlı iki pilota sahip olmaları.
    Takım sıralama performansını bir üst seviyeye taşırsa bu sezonu daha zevkli kılacaktır bunun için de ellerin den geleni yapıyorlar.
    E20 gelişime açık bir paket daha fazlasını sezon ilerledikçe alacaktır. Gelişme yarışmasın da geri kalmamaları da ayrı bir mutluluk veriyor bir çok kişi beşinci yarıştan sonra geri kalacaklarını düşünüyordu.
    Umarım sezon bitmeden en az iki galibiyet alırlar en azın dan bunu hak ediyorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir