Ben Spies Yamaha'dan Ayrılıyor

yazar:

kategori:

Superbike Planet sitesinde yer alan haberde Spies’ın şu sözlerine yer verildi: “Dün twitter’da ortalığı karıştıracak bir açıklama yaptım. (Bugün) söyleyebilirim ki, bazı sebepler nedeniyle bu sezon sonunda Yamaha’dan ayrılmaya karar verdim. Uygun olduğumu hissettiğimde daha fazla ayrıntı vereceğim. Şu anda durumu sponsorlarımla da görüşüyorum ve onlar da benim arkamda. Yamaha’dan ayrılırken geride bırakmaktan hiç hoşlanmadığım bazı insanlar var. Onlar kim olduklarını bilir. Yamaha’ya en iyi dileklerimi sunuyorum. Resmi açıklama yapılana kadar daha fazla konuşmayacağım.”

Bu sözlerin ardından Spies, twitter hesabında da şunları yazdı: “Taraftarlarım ve kendim için sezonun geri kalanında mümkün olduğunza zorlayacağım. Gelecek sene yeni bir macera başlıyor.”

Yamaha’da Spies’dan boşalacak olan koltuk için Tech 3 Yamaha sürücüsü Andrea Dovizioso en büyük aday olarak görülüyor. Valentino Rossi ise bir diğer aday. Rossi, bu takımda 2004-2010 yılları arasında büyük başarılar yakalamıştı. 

Spies’ın ise önümüzdeki sene ne yapacağı konusunda bir bilgi yer almazken, Amerikalı sürücünün Tech3 ya da Ducati’ye geçebileceği veya Superike sersine geri dönebileceği konuşuluyor.

 


Yorumlar

  1. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    İşte Massa'nında yapması gereken bu bence.Spies ve Massa'nın durumu çok farklı ama büyük takımda başarılı olamıyosan ve olamıyacağın kesinse bırakıp başka bir takıma gitmeli.Diretmenin bir anlamı yok.Spies'e helal olsun diyorum !

  2. Moto2'den 🙂 Evet Marques'i getirecekler. Yamaha belirsiz. Crutchlow veya Bradl diyorum ben.

  3. onur çakır avatarı

    hondanın diğer koltuğu dolu boş deil marquez gelcek gp 2 den (yanlış yazmış olabilirim)

  4. Hadi be Rossi bırak şu inadı Ducatiyi boşver. Yamaha ve Honda'dan birer koltuk boş olacak sene sonu..

  5. Ben Spies Ducati veya SuperBike'a geçer tahminimce. Yukarılarda kalması zor zaten.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir