Domenicali: "En Hızlı Araca Sahip Olana Kadar Mutlu Olamayız"

yazar:

kategori:

Ferrari, son yarışlardaki yükselişi ve Fernando Alonso’nun üstün performnasıyla birlikte pilotlar şampiyonasında lider durumda bulunuyor.

Domenicali “Taraftarlarımızın son sonucumuzdan mutlu olduğunu görmek güzel ancak Maranello’da kimse bu durumun etkisi altında kalmıyor. Fernando ile sürücüler klasmanında lider durumda olmamız bizi her şeyin yolunda olduğu hayaline yönlendirmiyor.”

“Red Bull Budapeşte’de geçmişte hep güçlü oldu ve Mclaren Almanya’da tekrar zirve formuna döndü. Bunun yanında Mercedes, Lotus ve Sauber ile Williams gibi diğer takımlar var. Onlar da duruma göre güçlü olabileceklerini kanıtladılar. Açıkçası çok sayıda güçlü rakip var.” dedi.


Yorumlar

  1. ferrari çok doğru bir yolda adamlar gelişim savaşımızı sürdürecz diyor adam haklı beyler şampi alonnso

  2. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    alonso gibi bir pilotları olunca en hızlı araç olmadan da birşeyler çıkarabiliyorlar yarışlardan.gerçi son 2 yarıştır ferrari redbull ve mclaren'le denk hale geldi.ama değişen birşey yok alonsoyu hiç sevmesem de saygımı duyarım.gridde aracından en iyi performansı çıkaran pilot o.

  3. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    En iyi araç sizde olmasada şu anda en iyi pilot sizde.Doğruya doğru eğriye eğri şu anda griddeki en iyi pilot Fernando Alonso.Bu sene şampiyonluğun en büyük adayıda o bence.Raikkonen olamazsa ki bu sene sanmıyorum inşallah Alonso olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir