Kovalainen Gelecek Söylentilerinden Etkilenmiyor

yazar:

kategori:

Son 3 senedir Caterham ile gridin arkalarında mücadele eden Finlandiyalı sürücünün adı gelecek sene Ferrari ve Sauber gibi takımlarla anılıyor.

Kovalainen “Şu anda odaklandığım şey performansımı mümkün olduğu kadar yüksek tutmak ve araçla takımdan maksimumu çıkarmak.”

“Caterham’ın gelecekte farklı planları olması durumunda bu beni en iyi durumda tutar. Takımım dahil herkese doğru işi yaptığımı göstermeye çalışacağım.” 

“Gelecek sene daha iyi pozisyonlar için mücadele etmek istiyorum ve gridde mümkün olduğu kadar yukarıda olmalıyım. Ancak Caterham ile planlarının neler olduğuna dair konuşmadık.”

“Zamanı geldiğinde oturup konuşacağız ve planlarını, işlerin nasıl ilerlediğini göreceğiz. Belki başka sürücü planları vardır, bilmiyorum.”

“Genel olarak burada geçirdiğim zamanlarda mutluydum. Kendimden ve araçtan düzenli bir şekilde en iyisini çıkarmamın nedenlerinden birisi de takımla iyi ilişkilere sahip olmam. Gelecekte ne olacağını bilmiyorum.” dedi.

 


Yorumlar

  1. saf kaliteni bir türlü göremedik.ingiltere 2008 deki polü güzeldi ama tek zaferinde massanın kadersizliği sayende geldi be kovacığım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir