Hamilton: "Vettel'den Turumu Almam, Yarışçı Ruhumdandır"

yazar:

kategori:

Macaristan’da basın önünde konuşan İngiliz pilot, Hockenheim’deki yarışın ardından Vettel tarafından eleştirilmişti. Red Bull pilotu, 

Hamilton: “İnsanların kendi düşünceleri vardır ama birinci veya sonuncu olayım hiç farketmez, ben bir yarışçıyım. Nerede olursa olsun kalbimle yarışırım”

“Aklımın ucunda hiç puan alamayacağımı bilsem de sürekli zorlamam için bana para veriliyor. Ben bir takım patronu olsam bunu beklerdim ve takımımın da benden bunu beklediğini biliyorum”

Almanya GP’nin başında lastiği patladıktan sonra aracı hasar alan ve bir süre sonra yarışı bırakan İngiliz pilot, taraftarlarının kendisini anladığına inanıyor.

Hamilton: “İnsanlar bunu Fernando’dan (Alonso) da, Sebastian’dan (Vettel) da beklerlerdi diye umuyorum ki ben de onu yaptım. Eğer pes etseydim, kovulmayı beklerdim”

McLaren pilotu ayrıca geçen hafta Hockenheim’da Vettel ile temas yaşama konusunda bir endişesi bulunmadığını ifade etti.

Hamilton: “Sebastian’ın zeki bir pilot olduğunu biliyorum. Aptalca bir şey yapmayacaktı ve ben de aptalca bir şey yapmayacaktım”


Yorumlar

  1. Biz de bu yüzden seviyoruz seni Lewis

  2. O araçların pistte olmasının sebebi,yarışmalarıdır,kimin hangi turda ne kadar hızlı gidip gitmediği değil,Eğer aracınız hızlıysa mümkün olan en hızlı şekilde getmeyi denersiniz.puan için mücadele ise bireysel bir amaçtır Şhov ise kitleseldir önemli olan da BU

  3. Lewis açık bir şekilde hızlıydı öndekileri rahatsız ederek veya onları geçerek takım arkadaşına yardım edebilecek pozisyondaydı ve öyle de yaptı.Hatta telsizi hep beraber dinledik Button yaklaşırsa kolaylık sağlaması da söylendi.McLaren ufak bir taktik yaptı olay oldu.Takım emri yasakken sıra vermesi söylense veya güncellenmiş kanadı sökülüp takım arkadaşına verilerek takım arkadaşını desteklemesi beklense daha mı iyi olacaktı.

  4. scuderiaferrarimarlboro  avatarı
    scuderiaferrarimarlboro

    kardeş araya girme nedeni de takım arkadaşına yardım etmek yani

  5. scuderiaferrarimarlboro  avatarı
    scuderiaferrarimarlboro

    bu olayın bu kadar uzatılması bence boşuna.olan oldu giden gitti. sonuçta seb 5. oldu.red bull şu irregal aracına pay bulmuyoda küçücük bi tur almasına pay buluyo.red bull az kes sesini bence..

  6. Lewis`in turunu geri almasinda kurallar acisindan bir sorun yok, ama etik olarak araya girmemeliydi bence..

  7. ne bilim hamilton 2008 erken gelen şampiyonluk sana yaramadımı ne.Bu senede koptun şampiyonluktan.Oysa sezona gayet iyi başlamıştın.Yok yok sen bu Nicole bırakmadığın sürece üzerinde hep bir uğursuzluk ve şanssızlık olacak.Birde ilişkiniz kötü olunca zaten bizim türkler gibi psikopata bağlıyorsun…

    Burda turu almandan daha doğal birşey yok ama ALonso şampiyona lideri ve yakalanması gereken kişi biraz daha mantıklı davranabilirdinde ama bir arkadaşın dediği gibi bu adamın karakteri bu.

    saygı duyacaksın başka çare yok…

  8. Black Stallion avatarı
    Black Stallion

    Hamilton' in tur yemesinin nedeni patlayan lastigi, boyle bir durumda tur yemenin koydugunu hic sanmiyorum.

    Hep birlikte kabul edelim artik, bu cocuk boyle ve degismeyecek, baskasinin yarisini mahvetmedigi ya da tehlike yaratmadigi surece de bence hic problem yok.

  9. Bu kadar çok yarışçı ruhundan bahsetmen artık duygudan çok gösterişin ön planda olduğunu düşündürüyor.

  10. en büyük rakibinden tur yemek insana koyuyor tabikide oda geri almak istemiştir doğal bir şey bu 🙂

  11. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Hamilton olduğu kadar olmadığı kader demiş yani kaza yapsakda sıkıntı yok 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir