Mercedes'te Sorun Ağır Yakıt Yükü Performansı

yazar:

kategori:

Çin’deki zaferin ardından Mercedes ön gruptan uzakta kaldı ve lastik aşınması konusunda daha fazla etkilendi. Araç sıralamalarda genelde rekabetçi olurken yarışların başında pek rekabetçi olamadı.

Schumacher “Yarış ve yarışların başı bizim için biraz zorlu geçiyor. Bunun nedeni ne? Bunu biliyor olsaydık bu sorun olmazdı ancak dürüst olmalıyız ki % 100 bunu bilmiyoruz. Her yarışta ve antrenman seansında aracı biraz daha iyi tanıyoruz ancak Hockenheim’ın ardından, kuru zemindeki az sürüş nedeniyle ayarlarda mükemmeli bulmak biraz zor oldu. Belki bizim aracımızdan maksimumu çıkarmak biraz daha zor, belki diğerlerinden daha fazla çalışmamız lazım. Ancak aracımızı biliyoruz ve onunla baş etmemiz lazım.” dedi.

Ross Brawn “Lastik kullanımı açısından hâlâ doğru yerde değiliz. Çok daha iyi durumdayız ancak henüz tam olarak anlamış değiliz. Bu yüzden sınıra gelindiğinde Almanya’da bazı ön sıra takımlarının son bölümde sorun yaşadıklarını gördük. Muhtemelen en iyi değiliz ancak eskiye göre çok daha iyi durumdayız. Geliştirmeye çalışacağız.” dedi.

Schumacher “Bu hafta sonu biraz gelişmek için fikirlerimiz var. Budapeşte’de ayarlarda deneyeceğiz ve daha iyi hale getirmeye çalışacağız. Lastiklerin büyük bir gizem olduğunu gördük ve iyi çalıştırdığınızda iki kat fayda saplayabileceğimizi gördük. Bunu umuyoruz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. EFSANE_SUMI_AYRTON ... avatarı
    EFSANE_SUMI_AYRTON …

    SUMI BIRAK ŞU TAKIMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ARTIK YAAA, SENEYE FERRARİDE OLSAN KEŞKE AH AH…

  2. Shumi dostum senin performansın süper ama mercedes bu konuda ekip kötü iş çıkarıyor.

  3. Serdar Demir avatarı

    mercedes'te türk mühendis olsaydı ağır depo sorununu lpg takarak çözerdi 🙂

  4. the huntsman  avatarı

    Lotus ve Mercedes Ferrari nin kapının önüne koyduğu adamlarlamı mücadele ediyor yani? Yukardaki arkadaş uçmuş biraz ama böyle bakmamak lazım bence.

  5. Sizde McLaren'in kapının önüne koyduğu adamla idare etmiyor musunuz? saçma sapan konuşmayın.

  6. o ferrari eskisi dediklerin sizin rüyanızda göremeyeceğiniz şampiyonlukları üstüste 7 markalar 5pilotlar şampiyonluğu ile size gösterdiler,,ortasıra takımıyken,,sen şimdi kalk otur lafını tart öyle konuş

  7. İki üç yarışta Ferrari en iyi araca sahip olunca, görünüşe göre çenenize vurmuş gibi . Senenin başında da sizleri sahnede gördük.

  8. tolga karanlık avatarı
    tolga karanlık

    Kapasiteniz bu kadar, Ferrari'nin eskileriyle idare ediyonuz işte 🙂

  9. Bu araç tam eski sisteme göre. Yakıt ikmali yasak olmasaydı Mercedesleri çoğu zaman podyumda görürdük.

  10. scuderiaferrarimarlboro  avatarı
    scuderiaferrarimarlboro

    o zaman mgp için eski yakıt sistemine geçelim!!! ama gene de eski sistem daha güzeldi.pitler filan

  11. Her sene öncekine göre daha iyi bir yerde oluyorlar, ancak sezon içinde gelişim yapamıyorlar anladığım kadarıyla. Gerçi MGP veya diğer takımlar ne yapsa çeyrek etki ediyor, lastik mevzuundan dolayı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir