Brawn: "Şampiyonluk Mücadelesi Yön Değiştirebilir"

yazar:

kategori:

Alonso’nun Almanya GP’yi kazanması, kendisini ikincisi sıradaki Mark Webber’in 34 puan önüne taşıdı. İspanyol pilotun son form durumuna rağmen Brawn, sezonun ikinci yarısında durumu değiştirecek geri dönüşler yaşanabileceğini düşünüyor.

Brawn: “Çok fazla değişimin yaşandığı bir sene bu. Ve henüz yarısına geldik.”

“Fernando bu sene mükemmel bir iş çıkardı. Çünkü önemli olan, araç iyi olmadığında da puanlar alabilmesiydi. Ve şimdi, puanların azamisini alıyor.”

“Bu sene bir arıza yaşadığımızda, özellikle de Michael (Schumacher) ile, dayanıklılık sorunu yüzünden çok puan kaybettik ve bu, bizim ele almamız gereken bir şeydi.”

“Dayanıklılık sorunlarını asla çözemezsiniz. Çünkü bu araçlar çok karmaşık ve kırılgan; arada sırada böyle şeyler olacaktır. Ama bu sene Michael ile elde edebileceğimiz 50-60 puanı kaybettik.”

“Fernando sürekli puan aldı; aracı harika olmadığında bile. Bu da ona, aracının iyi olduğu şu dönem için temel hazırladı. Ama araçlar performans açısından çok hızlı hareket ediyor.”

“McLaren’da son yarıştan bu yarışa, son iki yarışta neler oldu gördünüz. Bu yüzden biz ve diğer takımlar, güncellemeler üzerine sıkı bir şekilde çalışıyor. Her şey değişebilir. Daha güçlü bir ikinci yarı geçireceğimiz konusunda kendimiz için kesinlikle iyimserim.”

Mercedes patronu, hafta içinde Norbert Haug’un da dile getirdiği gibi yarım saniye geride olduklarını belirtti.

Brawn: “Bu büyük bir güncelleme ama başarılabilir. Elbette her şey hedefe doğru ilerliyor ama böylesi bir güncelleme, çok fazla olacaktır.”


Yorumlar

  1. EEE… Brawn Efendi bundan bize ne Alonso olmuş Vettel olmuş çok umurumuzda sanki.Sen elalemin şampiyonluk şansını değerlendireceğine şu araca adam gibi bir güncelleme yapın.

  2. onda bunda şundadır, şunda bunda ondadır, mavi boncuk kimdeyse benim gönlüm ondadır.

  3. Şampiyonluk yarışında kendilerini saymamışlar 🙂 Daha da ilginci şumiden bahsedip yarış kazanan hayırlı evlatları Rosberg'den bahsetmemişler.

  4. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    değişecekse değişssin artık dayı sıktınız ya. patlatın şu güncellemeyi.

  5. yusuf perçin avatarı
    yusuf perçin

    Bana kalırsa Mercedes ekibinin sezon başından beri üzerinde çalıştığı belirli paketler var. İtalya belçika japonya bunlardan bazıları olabilir. Araca en uygun pistler.Daha doğrusu Schumacherin galibiyet alabileceği pistler.

    Gönül isterki en az 2 sinden galibiyetle ayrılabilsin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir