Whitmarsh Red Bull'un Güçlü Olacağını Düşünüyor

yazar:

kategori:

Almanya’nın ardından yapılan incelemeler ve toplantılardan sonra FIA, Red Bull araçlarındaki motor haritalarının değiştirilmesi kararını vermişti. Bunun ardından Red Bull pilotları da bu değişikliğin kendilerini çok fazla etkilemeyeceğini belirtti.

Macaristan’daki ilk antrenmanın ardından konuşan Martin Whitmarsh da, “Burada geçen hafta kullandığımız motor haritasını kullandığımız için şanslıydık. Yani bu açıdan şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Onların (Red Bull) bu konunun çok büyük problem olmayacağını söyleyip söylemediklerini bilmiyorum ama eminim yanlış yapmamaya özen gösterecekler ve bize yanlış bilgi vermeyeceklerdir. Bu yüzden çok büyük sorun olacağını sanmıyorum.”

“Sıkı çalışıyorlar, ödevlerini yapıyorlar, rekabetçi olacaklardır. Fernando da rekabetçi olacak. Yani burada kazanmak oldukça zor. Hava giderek daha da ısınıyor değil mi? Bu da oyunu değiştirebilir. Yani çok rahat değiliz. Sadece elimizden gelenin en iyisini yapmaya odaklanıyoruz.” diye konuşuyor.

 


Yorumlar

  1. scuderiaferrarimarlboro  avatarı
    scuderiaferrarimarlboro

    sizin gibi irregal bi araç yapıp, aracındaki yaasakları saklayarak kazanan i takım olmak kimse istemez sadece red bull kendine yedirir

  2. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    antrenman sonuçlarına bakarsak markalar şampiyonasında 1.olmanız gerekiyordu???

  3. scuderiaferrarimarlboro  avatarı
    scuderiaferrarimarlboro

    martin düşünüyorsun ama her iki red bull'da ilk antremanda 1.7 sn gerideler

  4. Artık kimse Lotus'u hesaba katmadığına göre Kimi'nin kazanma zamanı gelmiştir.. Madem bizimkiler RedBull ve Ferrayi'yi hızlı görüp kendilerini kesin favori ilan edemiyorlar(aslında hava ısınıyor derken işareti vermiş gibi), o zaman gün Kimi'nin günü..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir