Hayden Ducati'de Kalıyor

yazar:

kategori:

Hayden 2013 sezonunda Ducati’deki beşinci sezonunu geçirecek. Amerikalı pilot, 2009’da Honda’dan ayrılarak bu takıma geçmişti. Böylece Ducati’nin, söylenildiği gibi Tech 3 Yamaha sürücüsü Cal Crutchlow ile anlaşma ihtimali de ortadan kalkmış oldu. 

Hayden’ın anlaşmasının uzatılmasında, son yarışlarda sergilediği iyi performansların ve sıralamalarda takım arkadaşı Valentino Rossi’yi 7-2 geride bırakmasının da payı olduğu düşünülüyor.

 


Yorumlar

  1. Ducati'yi Hayden ve Stoner'dan başka düzgün sürebilen var mı ki?

  2. Stoner'ın ayrılmasından sonra, Hayden'ın da seneye olmaması gerçekten çok büyük çöküş anlamına gelirdi.. her ne kadar 1 şampiyonluk almış olsada, MotoGP için çok şey ifade eden bir isim..kalmasına bende sevindim, özellikle Ducati'nin bunu, Kentucky Kid'in evinde, fanlarının önünde açıklamasıda büyük bir jest..

  3. sevindim bu habere.şans ile şampiyon oldu diyenler var ama safkan yarışçılığının dışında tek eksiği zihinsel olarak biraf zayıf kalması.rossinin bile bu tank desmosedici yi süremediğini varsayarsak fena iş çıkarmıyor.ilk aragon yarışında lorenzoyu son turda kendi evinde avlayıp o sene podyuma çıkartmadığı tek yarış. lets go kentucky kid

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir