Button: "Şampiyon Olamıyorsam Hamilton'a Yardım Ederim"

yazar:

kategori:

Geçen hafta sonu Macaristan’da, gelecek sene Ferrari’de kalmayı amaçlayan Felipe Massa, 2012 şampiyonluk mücadelesinde Fernando Alonso’ya yardım edeceğini söylemişti.

Ama McLaren’da durum farklı; çünkü Button henüz mücadeleden tam anlamıyla kopmuş değil.

Alonso, Massa’dan 139 puan önde fakat Hamilton ile Button arasında 41 puan fark var.

Button’a, aynalarında Hamilton’ı gördüğünde yol verip vermeyeceği sorulduğunda cevabı netti.

Button: “Hayır.”

“Eğer bir yarışta lidersem, o yarışı kazanmak isterim.”

“Benden bir şey yapmam istenmeyecek ama öyle bir zaman gelir ki şampiyon olamayacağım anlaşılır, o zaman açıkçası takım arkadaşıma yardım edeceğim”


Yorumlar

  1. "öyle bir zaman gelir ki şampiyon olamayacağım anlaşılır" – bu sene için bu çok anlaşılır değil mi? Matematiksel hesap yapıyorsa saçmalıyor bence…
    Button'a hiç ısınamadım, iyi hoş pilot ama hızlı değil bence… Bir ara Hamilton'la karşılaştırılıyordu hatta gülüyordum.. :)) .. Keşke Kimi evine geri dönse… Gerçekten 2 hızlı pilotumuz olur o zaman 🙂

  2. işte ron bunu anlamıyor mu? hala kupalarını istiyor adam ve vermiyorlar. ham giderse mclaren kimi alır? ham boşta kalacak biri değil. ama mclaren onun yerine kimseyi bulamaz.

  3. Jenson her zaman en centilmen pilotlardan olmuştur

  4. Lewis de olmasa ne yaparmışız

  5. Takımın önceligi Spa'dan itibaren artık Lewis olmalı şampiyon olabilme olasılıgı Jenson'dan çok yüksek Jensonun kazanacagı her yarış sadece alonso'nun işine yarar Lewisin değil.

  6. McLarenForever  avatarı
    McLarenForever

    "öyle bir zaman gelir ki şampiyon olamayacağım anlaşılır" demiş. herkes anladı bi kendisi anlamadı demekki. ışık olsa hadi aradaki farka boşver diyecem, oda yok. Lewis de olmasa ne yaparmışız bilemiyorum orta sıralarda sürterdik herhalde.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir