Williams, Sezonun İlk Yarısındaki Talihsizlikleri Önemsemiyor

yazar:

kategori:

Geçen sene tarihinin en kötü dönemini geçiren Williams, bu sene performans anlamında yükselişe geçti ve 9 sene sonra ilk zaferini kazandı. Özellikle Pastor Maldonado bir çok yarışta önemli pozisyonlar için mücadele ederken bir çok kazaya karıştı ve yarış dışı kaldı.

Gillan “Biraz inişli çıkışlı bir sezon oldu, öyle değil mi? Ancak geçen sene olduğumuz yere bakarsak o günleri unutmamalıyız. Takım olarak unutmayacağız.”

“Şu anda geçen sene sonuna kıyasla 10 kat daha fazla puana sahibiz ve takım olarak her zaman puan içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz. Bu da ilk 10 sıra içerisinde yer almamızı gerektiriyor. Bunu yapamamamız için bir neden yok.”

“Bunu yapamazsak hayalkırıklığı yaşarız. Macaristan’da ilk defa her iki aracımızla sıralamalarda son seansa kaldık. Ancak orada da biraz hayalkırıklığı yaşadık çünkü biraz daha fazlasının olduğunu hissetmiştik.”

“Bruno tüm hafta sonu çok iyi iş çıkardı ve Pastor biraz hayalkırıklığı yaşadı. Ancak yine de bu sezon aldığımız sonuçlardan ve takımın çalışmasından memnunuz. 3 saniyenin altında en hızlı pit stop işlemini gerçekleştirdik. Çalışanlarımız çok iyi iş çıkardılar ve bu onlar için büyük bir moral oldu.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Renault Motoruna geçtiklerinde takımın doğru yolu şimdi bulduğunu düşünmüştüm ve öylede oldu. Tarihin en kötü sezonu olan 2011 de bir çok parça bir biri ile uyumlu çalışmıyordu. Bu Motor ile Vites kutusu ve kers ama şimdi bu tamamen çözülmüş durum da. 9 yıl dan sonra eski ortakları ile kazanmaları da manidar.

  2. Sadece sürücü değil takım da umursamaz çıktı arkadaş ya, ne bu böyle 😀 Bunları verecen Nascar'a, oraya buraya dalıp dursunlar 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir