Ricciardo 2013'te de Toro Rosso'da Kalmayı Bekliyor

yazar:

kategori:

Ricciardo: “İşimiz bittiğinde yaz tatili başlayacak.”

Yaz arası gelmesine rağmen Avustralyalı pilot, tatile ihtiyacı olmadığını söyledi.

Ricciardo: “Yine başka bir yarışa hazırlık aşamasında olsaydık da sıkıntı yaratmazdı”

Bununla birlikte 22 yaşındaki pilot, önümüzdeki sezon da Toro Rosso’da kalmayı bekliyor.

Ricciardo: “Önümüzdeki birkaç yarış çok kötü geçmediği sürece (kalacağım) diyebilirim”

“Sıralamalar benim için sorun değil; yarışlar ise bir parça inişli çıkışlı. Ama birkaç iyi yarış çıkarıp sıralamalarda güçlü olmaya devam edersem… Dürüst olmak gerekirse elimden gelen her şeyi yaptım”


Yorumlar

  1. Açıkçası ikisindede pek bir numara bulamadım fakat kendi görüşüm olarak Ricciardo biraz daha iyi gibi ama bu takım ya da Red Bull mu desek Alguersuari ve Buemi'yi arayacak.

  2. Redbull'un Pilot takımı oldugunu belli zaten böyle bir şeye f1 nasıl izin veriyor anlamıyorum bir çok pilotun ipini redbull'a yarışta yol vermedikleri için çekmiyorlar mı ? Örnek : Alguersuari ??? FIA ilk önce bunlarla uğraşmalı şurda 4-5 Sene Önce Redbull'un Kullandıkları Araçları Kullanmıyorlarmıydı ? Kendi Araçları Bile Yoktu ? FIA Boş işlerle uğraşıcağına önce Şu Pilot takım olayını temizlesin !

  3. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    kendi ettiler kendi buldular,yetiştirdikleri pilotları iyi seviyeye getirip kovarsanız böyle Caterhamlar bile geçer sizi

  4. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Geçen sene çok iyi performans gösteren 2 genç yetenek Buemi ve Alguersuariyi düşünmeden kovan Toro Rosso'ya hiç belli olmaz derim.Hatırlarsanız bir ara sezon ortasında en çok pilot değiştiren takımdılar acımadan düşünmeden o an ki reaksiyonla pilotlarını kovan bir takım Toro Rosso.Geçen sene Alguersuari'nin ipinin çekilmeside bence Vettel'e yanılmıyorsam galiba Kore pistinde yol vermemişti onunda etkisi olabilir.Ama olay antreman seanslarında olduğu için belkide bunun gönderilmesinde pek bir etkisi yoktu diyebiliriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir