Brawn: "Tüm Talihsizlikler Schumacher'i Buldu"

yazar:

kategori:

Formula 1’e dönüşünden bu yana 3. senesini geçiren Schumacher, performans olarak bu sene eski formuna yaklaştı ancak bu sefer de yaşadığı sorunlar boy gösterdi. Takım arkadaşı Nico Rosberg 77 puan alırken Schumacher sadece 29 puan toplayabildi.

Brawn “Şansın ne olduğunu tartışabilirsiniz. Michael için çok talihsiz bir dönem oldu. Yaşadığı sorunların hep bir nedeni vardı. Olma sebepleri vardı ancak Michael ile bir bağlantısı yoktu.”

“Sadece onun aracında oldu ve Michael’in aracında olmaları konusunda bir neden göremiyoruz. Ancak onun aracında oldular.”

“Gerçek şu ki bazı şeylerde hata oldu ve bu tür hatalar olduğunda tekrarlanmamasının sorumluluğu bende ve takımdadır. İyi şansa sahip olduğu bir çok sene oldu ve bu sene kötü talihe sahip. Ancak ben motor sporlarında şans olmadığına inanmayı tercih ediyorum.” dedi.

Schumacher’in geleceği konusunda Brawn “Alakalı herkes için çok önemli bir karar olacak. Karar için acele etmeyeceğiz ve zamanı geldiğinde ne yapacağımızı açıklayacağız. Şu anda yorum yaparak spekülasyonları alevlendirmek istemiyorum.” dedi.


Yorumlar

“Brawn: "Tüm Talihsizlikler Schumacher'i Buldu"” için 3 yanıt

  1. Güneş balçıkla sıvanmaz bunu unutmayın.
    Nico kalan yarışları kazansa bile Schuminin yarısı kadar iz bırakamaz bu sporda.

  2. schumikolik avatarı

    Ah ne tasadüf!!! Yemiyoruz artık bunları komplo planlayanlar bulunup çıkarılsın. Bir şeyler dönüyor ama çözemedik.

  3. Bla bla bla…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir