Whitmarsh FOTA Başkanlığını Bırakıyor

yazar:

kategori:

Whitmarsh, 2009 sonundan bu yana birliğin başında yer alıyordu; ondan önce ise Ferrari Başkanı Luca id Montezemolo bu görevi yürütüyordu.

Normalde bu görev için isim, 12 ayda bir değişiyor ama Whitmarsh, yaklaşık 3 senedir bu mevkide yer alıyor.

Whitmarsh: “Bu konuda asla gönüllü olmayacağım. Bunun muhtemelen sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Sanırım 3 sene civarında oldu ki şimdi başkasının yapması sağlıklı olacaktır. Bu konuya takımlar karar verecek”

“Formula 1 ile ilgileniyorum; hangi görevde olursam olayım. Bana göre McLaren, sporun sıra dışı derecede iyi bir üyesi olduğunu da düşünüyorum.”

“Biz (FOTA), bütün oyuncuların meselelerini anlama adına denge gücü olmaya çalıştık. Ne olursa olsun bundan sonra da aynı şeyleri yapmaya devam edeceğiz. Ama bir başkasının bunu devam ettirmesi bana göre çok güzel olacaktır.”


Yorumlar

  1. Yusuf  Hitay avatarı

    o iş yaş, ferrari bile kendi başına bir seri kuramaz. f1'in asırlık adı bile bu sporu zor ayakta tutuyor.

  2. whitmarsh çok mantıklı ve hatasız konuşuyor.şu anki f1 deki en iyi takım patronu bence

  3. onur çakır avatarı

    http://tutele.me/channel/smartspor arkadaşlar konu ile alakasız ama dün fenerbahçe maçını bu linkten izledim bu link smartspor un linki öyle düşünüyorum ki yarış sırasındada smartspora geçebilir ve serhan acarın sesiyle yarışları izleyebiliriz saygılarımla kesin %100 öyle olacak demiyorum ama bi umut işte yinede deneyin

  4. FOTA o birileri saf değiştirdikten sonra yeni bir seri kurma yoluna gitmeliydi.

  5. Yusuf  Hitay avatarı

    birileri vaadler uğruna saf değiştirmeseydi biraz daha farklı olabilirdi durum.

  6. Bence FOTA böyle devam edecekse kapatılsın.FIA ve FOM'A karşı güçlü olabilmek için kuruldu ama son zamanlarda iyice güçlerini kaybettiler.Sağlıksız bir birleşime dönüştü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir