Barrichello: "Williams Benden Faydalanabilirdi"

yazar:

kategori:

Formula 1 tarihinin en çok yarışa katılan ismi olan Barrichello, geçen sene sonunda koltuğunu kaybetti ve artık IndyCar’da mücadele ediyor.

Bununla birlikte Brezilyalı pilot, spora dönüşü de henüz göz ardı etmiyor.

Barrichello: “Hâlâ (F1’e) dönüş şansı olduğunu düşünüyorum. IndyCar’ı ani bir durum olarak kullanmıyorum. Yarışıyorum, çünkü yarışmaya bayılıyorum”

F1’i takip edip etmediği sorulduğunda Barrichello: “Her ayrıntısını. Her bir sektör derecesine çalışıyorum. Saat 5’te bile olsa arkadaşlarımdan, lastiklerle ve araçlarla ilgili çok hassas bilgiler alıyorum; Eşim, benim deli olduğumu söyleyip şikâyet ediyor.”

Barrichello, kendisinden vazgeçmekle Williams’ın kaybettiği, takıma büyük katkı yapabileceğini ifade etti.

Barrichello: “Orada olmadığım için içim gidiyor. Bunun (orada olmamanın) Williams adına utanç verici olduğunu düşünüyorum. Çünkü bu sene büyük bir katkı yapabilirdim. Williams benden faydalanabilirdi.”

“Senna, Bottas veya Maldonado için iyi bir takım arkadaşı olabilirdim”

“Maldonado’ya bakın. Bu seneye kıyasla geçen sene daha az kaza yapıyordu. Çok hızlı ama yanında ben yanında iken, çok daha kontrollü olurdu.”

“Tamam, geçen seneye kıyasla şimdi daha fazla puan kazandı ama bu araçla ilk 3 için mücadele edebilirdi.”


Yorumlar

  1. Barrichello, haklı adam tecrube abıdesı ve hala cok tutkulu malesef paralı pılotlara yenık dustu senna orada yerı yok bence sıradan bır pılot senna

  2. Haklı. Ama Williams'ın paraya daha çok ihtiyacı vardı anlaşılan. Maldonado'ya erken güvendiler. 1-2 yıl içinde Maldonado çok daha iyi olacaktır. Yavaş ama stabil pilotu hızlandıramazsın ama hızlı ve dikkatsiz pilot kendini geliştirebilir.

  3. onur çakır avatarı

    sıralamalarda o kadar hızlı değil ama yarıştaki soğukkanlılığıyla ilgili bu sene ok iyi performasnlar sergileyebilirdi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir