Williams: "2013 Sürücüleri İçin Henüz Erken"

yazar:

kategori:

Bu sene, geçen seneye kıyasla aracında önemli gelişme kaydeden takım uzun zaman sonra ilk zaferini aldı ancak onun dışında Pastor Maldonado yaptığı kazalarla gündeme geldi. Takımın diğer sürücüsü Bruno Senna da pek bekleneni veremedi. Wolff tarafından desteklenen Valtteri Bottas da şans bulmayı umuyor.

Wolff “Sürücü çok fazla uzmanlığa sahip olan Frank Williams için önemli bir konudur. Pastor ya da Valtteri gelecekte üst düzey sürücüler olacaklar mı? Öyle olacağını düşünüyorum.”

“Şu anki durum araçla alakalı olabilir ancak bunu anlamak çok zor. Maldonado’nun bu sene Barselona’da çok iyi olduğunu gördük ya da o zaman araç mı çok iyiydi? Bunu cevaplamak zor.”

“Aynı zamanda Ferrari’nin de şu anda ne kadar iyi olduğunu biliyor muyuz? Alonso kadar mı iyi yoksa Massa kadar mı? Bilmiyoruz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Massa kadar iyiyse Alonso o şekilde gitmesi için insanüstü bir varlık olması lazım

    Alonso kadar iyiyse de Massa sezon ortası gönderilirdi.

    Muhtemelen Araç bu iki pilotunun ortasında, belki biraz daha Alonso'nun durumuna yakın konumda. Alonso muhtemelen kendinden bir şeyler katıyor, o kesin. Ama massa'da genelde kötü yada şanssızdı

  2. Bu sene önden başlayanlar ciddi avantaj elde ediyorlar. Çünkü araç temiz havada kaldığı için lastikleri arkadakine göre daha iyi koruyabiliyorlar. Catalunyadaki durum buydu bence.

    Aracın ayarları iyiydi, maldonado da tek tur hızıyla kendini ön sıralara atabildi ve hata yapmadan kazandı. Yanlış hatırlıyor olabilirim, 17 veya 18 tur boyunca Alonso'yu arkasında tuttu. Alonso da fazla zorlamayıp lastiklerini korudu, bir çok defa atak denedi ama yetmedi.

  3. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    "Şu anki durum araçla alakalı olabilir ancak bunu anlamak çok zor. Maldonado'nun bu sene Barselona'da çok iyi olduğunu gördük ya da o zaman araç mı çok iyiydi? Bunu cevaplamak zor."
    "Aynı zamanda Ferrari'nin de şu anda ne kadar iyi olduğunu biliyor muyuz? Alonso kadar mı iyi yoksa Massa kadar mı? Bilmiyoruz." dedi.''

    Toto Wolf çok güzel açıklamalar yapmış 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir