Grosjean'ın Amacı Senna'nın Başarısını Tekrarlamak

yazar:

kategori:

Bu sene etkileyici performans gösteren Lotus’tan Grosjean, genel olarak tamamladığı yarışlarda iyi sonuçlar elde etti ve 4 defa ikincilik elde etti.

Grosjean “Galibiyet için baskı olduğunu düşünmüyorum. F1 zaten baskı dolu. Kazanmayı başarırsak bu sene başından beri fabrikada çok iyi şeyler başaran takım personeli için harika bir ödül olacak.”

“Ve Ayrton Senna’dan sonra Lotus ile kazanan ilk sürücü olursam bu daha fazla mutlu olmamı sağlar. Gerçekten fazlasıyla memnun edici olur.” dedi.

 


Yorumlar

  1. 🙂 sadece gülerim bu yorumuna

  2. Tamam belki çaylak olabilir ama kaç yıldır buralarda insan biraz olsun alışamaz mı?Bu yıl çaylaklığı yüzünden çok kazaya karıştı böylede devam ederse yük iyice Kimi'nin üzerine biner zaten ilk yarıdada Lotus'u taşıyan isimdi 2.yarıda rahat taşır artık tamamen olgunlaşmış gereksiz atakları denemiyor kim ne derse desin Kimi olmasaydı Lotus buralarda olmazdı Kimi sayesinde güncellemelerin çalışıp çalışmadğını anladılar Gro'ya kalsa kazalardan birşey anlaşılmazdı yani.

  3. scuderiaferrarimarlboro  avatarı
    scuderiaferrarimarlboro

    buyazıyı ikinci kez yazıyorum yorumlarım neden siliniyo admin bey?
    vekardeşim benim sana tek lafım massanın kendini ezdirmesi akıl alıcı değil.2008in şampiyonu olarak saydığım adam neden bu hallere düştü??

  4. GROSJEAN 4 DEFA İKİNCİLİK ELDE ETMEDİ…..

  5. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    hangi 12 puan?..
    Alonso senin dediğin yarışa gelene kadar tam 4 yarışta sorun yaşadı.yani 7 yarışın 4 ünde sorun vardı.fark o yüzden 12 olmasın.
    Avustralyada kaza sonucu 18.liğe düştü.malezyada vites kutusu arızalandı yarış dışı kaldı.Çinde ceza aldı.monakoda antrenman kazası ve pitten start.

  6. Grosjean 2009 gp 2 de yarışıyodu hulkenberg ve petrovla felan kapışıyodu sonra reno dan teklif geldi yarışmaya felan başladı o sezonki reno aracı aşırı kötüydü alonso bile bir kere podyuma çıkabilmişti kalsmanda da 9 olmuşlardı galiba öyle bi otomobilden de Grosjean gibi çaylak bi pilottan çok şeyler beklmekte haksızlık olur sonra Eric bu adama sahip çıktı gp 2 de Dams takımıyla şampiyon olunca tekrardan bu sene yarışmaya başladı iyi işler de yaptı sene başında çok puan kaybetti ama sonradan toparladı gelişim yarışına bağlı olarak zafer kazanabilir sennanın başarısını da tekrarlayabilir

  7. 1.alonso hemıltondan daha çok puan topladı 2.alonsoya takım verdiği sözü tutmadı ve o yüzden alonso aracı çok zorladı basitce çok puanlar kaçırdı çok yarış dışı kaldı mekanık sorun lar yüzünden hemıltonun açıklamalarınıdan anlaşılacağı gibi alonsodan çok şeyler öğrendim diyor ozaman alonsoda çok gençti çokca agresiflikler yaptı o yüzdende 3 şampiyonluğunu alamadı şansızdı tabiki bu benim görüşüm katılanda olabılır katılmaayanda şunu herkes bilsinki hemılton alonsoyu yenemedi mclaren ekibiyle beraber yenemediler alonsoyu

  8. onur çakır avatarı

    Bak alonsonun takım arkadaşını ezdiğinden değil takımın alonsonun takım arkadaşını ezdiğinden dolayı böyle bir şey oluyor 2007 yılında sadece alonsoyla dalga geçiyorlar çaylağı geçemedi diye ama ona bakarsak kimide zor baş etti massa 15 puan gerisinde kaldı ama bunları hiç kimse görmüyor massa 2008 de raikkoneni geçti ama ilk 4 yarış sonunda raikkonenin 2 massanın 1 hamiltonun 1 galibiyeti vardı bundan yola çıkarsak raikkonen 2008 e iyi başlamış sonra form grafiği düşmüş aracı yavaş kalmaya başlamış ki monacoya kadar puan puana gelmişlerdi sanırım 48-48-48 di 2008 de sonrasında massanın performansının yğkselmesiyle beraber aracı massaya göre geliştirdiler onun için kimi geride kaldı 2009 senesi boş bir sene zaten 2010 da alonso massa eşit yarışlarda en son türkiyede alonso 79 massa 67 puanda idiler sonra baktılar alonso iyi alonsoya göre aracı değiştirdiler massa geride kalmaya başladı olay aslında burdaki 12 puandaydı

  9. Hahahahahha 2007 Hamilton – Alonso hahahahha çaylak pilotla bile zor baş etti "çifte dünya şampiyonu" . Bide ezdiğinden yazmış :DD

  10. Sen gerçekten Ferrari taraftarıysan bi Ferrari pilotunu kötülemeyi bırakır, Felipe umarım daha iyi işler yapar demen gerekli. Anladım ki sende Alonso Ferrari'ye gelince oluşan çakma Ferrari'cilerdensin.

  11. grosjean 2009'da alonso'nun yanındaydı, neydi? yeteneksiz pilot! 2012'de kimi'nin yanına geçti, yetenekli pilot oldu.

    massa 2008'de kimi'nin yanındaydı, yetenekli pilottu. alonso'nun yanına geçti, yeteneksiz oldu.

    grosjean iyi pilot falan diyerek bu raikkonen'i kurtarmaya çalışmalar falan.. nedense millet kimi'nin yanında yetenekli, alonso'nun yanında yeteneksiz oluyor. bu, alonso'nun aşırı yetenekli olduğundan ve yanındaki pilotları ezdiğinden olabilir mi acaba? hani bir ihtimal diyorum belki?

  12. Fernando Sulonso avatarı
    Fernando Sulonso

    Hangi Senna? Kilit nokta bu.

  13. scuderiaferrarimarlboro  avatarı
    scuderiaferrarimarlboro

    kardeş sen bu lafı grojean'a deme tuttuğun adama de her ne kadar ferrari pilotu olsa da.kendisini ezdiren ve bir kere olsun ama demeyen bi plot

  14. Grosjean'ın üstün bir yeteneği var bu kesin.Ama hala çaylak.Genç olduğu için de doğal olarak kanı kaynıyor ve acele ile saçma işler yapabiliyor.Zamanla olgunlaşacaktır.

  15. Adam kötü pilotum dese kötü, Senna'nın başarısını tekrarlamaya çalışıyorum dese kötü. İyi şeyler için motive olmaya çalışıyor.

  16. scuderiaferrarimarlboro  avatarı
    scuderiaferrarimarlboro

    kızmayın çocuğa.hayal kurmak güzeldir ……..

  17. 4 defa ikincilik elde eden raikkonen, kafanız karıştı galiba!

  18. Grosjean iyi ama Maldonado gibi, biraz sakinleşmesi gerek. Bahsettiği Lotus da eski lotus filan değil, bu tamamen pazarlama cümlesi.

  19. Şimdi gelip 2-3 kişi "tırnağı bile olamazsın" diyecek. Grosjean griddeki en yetenekli pilotlarda ilk 5'e rahat girer. 2009'da kovulduğunda 2012'de bu takıma geri gelerek en büyük cevabı verdi.

    Grosjean gerçekten yetenekli pilot.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir