Mclaren'in Hamilton Anlaşması Konusunda Şüphesi Yok

yazar:

kategori:

Hamilton’un anlaşması sezon sonunda bitiyor ve henüz anlaşmanın yenilenmesi konusunda bir sonuca varılmadı.

Whitmarsh “Dürüst olmak gerekirse bunun bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Hafta sonu boyunca bununla ilgili bol soru alıyorsunuz ve bu, bazıları için etkileyicibir şey ancak ben gerçekten sorun olduğunu düşünmüyorum”

“Lewis ile birlikte 2-3 defa uzunca konuştuk. Daha öncesine göre çok daha yakınız ve onu 11 yaşından beri tanıyorum. Konuşmalarımız diğer takımları nasıl yeneceğimiz, nasıl yarışlar kazanacağımız üzerineydi. Pistlerdeki sorunlardan konuşmuyoruz çünkü doğru ortam olduğunu düşünmüyorum.”

“Anlaşma konusu direkt olacak. Lewis takımda kalmak isterse, ki bana kalmak istediğini söyledi, o zaman kalacak. Biz onun kalmasını istersek o zaman kalacak.” 

“Bu iki sorunun cevabı evet mi? Ben olabileceğini düşünüyorum.” dedi.

Whitmarsh, Hamilton’un performans olarak kariyerinin en iyi sezonunu geçirdiğini düşünüyor.

Whitmarsh “Lewis’i yakından takip eden birisi kafasına, odaklanmasına ve eminliğine bakarsa onun geçen seneye göre çok daha iyi durumda olduğunu görecektir.”

“Bazı ilginç aşamalardan geçti ve onu yıllardan beri tanıyan kişiler için ilginç dönemlerdi. Artık daha güçlü konumda. Şu an da her şey onun için yolunda olmasa da zihinsel olarak her zamandan daha iyi.”

“Bazı büyük mücadeleleri oldu ve geçen sene onun olağan üstü yüksek standartlarına göre iyi bir sene değildi. Ancak o kazanmak isteyen tutkulu bir sürücü ve o tür karaktere sahip olmasaydı o zaman çok endişeli olurdum.  O akıllı birisi ve açık bir şekilde önceki yıllara göre daha deneyimli.” dedi.

 


Yorumlar

  1. mc-larende sennanin koltugunda .. en iyi takimlardan birinde hic bir yere gitmaz. kariyer sonuna kadarda orada . f1 de bir ilk olcak.

  2. Bence anlasacaklardir, ayak oyunlari yapiyolar, ne koparirsak kardir meselesi 😉

  3. uyuz uyuz yorumlar yapıyorsunuz, Lewis nereye giderse gitsin hiçbir takımda 2. pilot olmaz. siz F1'i nerenizle izliyorsunuz hayret.

  4. kusura bakıp bakmayacak birşey yok ortada. kalacak tabi, bu adamı McLaren yetiştirdi. ne işi var başka yerde.

  5. hamiltonun mc larendeki bu yıl 6. sezonu yıllar ne çabuk geçiyor çocukluğunda da bu takımda mış zaten takıma çok iyi alıştı her şeyi biliyor buradan kolay kolay ayrılmaz

  6. 2012: A McLaren Odyssey (spa2000) avatarı
    2012: A McLaren Odyssey (spa2000)

    McLaren & Hamilton

  7. Hamilton'un McLaren'den ayrılması imkansıza yakın bir olasılık.İstediği kadar geciktirsin sonunda mutlaka sözleşmeyi imzalayacak.Çünkü başka seçeneği yok.Önümüzdeki birkaç sene McLaren'den başka gitme ihtimali olduğu tek takım RBR.O da Webber'in rolünü üstlenirse.Massa'nın yerine zaten gitmez-gidemez.Mercedes desen geleceği belli değil.Boşuna macera aramasına da gerek yok McLaren'den iyisi yok onun için.

  8. Hadi artık Martin hayırlı bir haber ver taraftarlara.

  9. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    hamilton fanları hiç kusura bakmasın ama hamilton bal gibi kalacak.5 büyük takımdan nerdeyse hiçbirinde boş yer yok.belki massa ve schuminin yeri boşalabilir o kadar.mercedes hamilton'u tatmin etmez. ferrari'de de 2.pilot muamelesi göreceğini bildiği için gitmez.ya nascar'a geçecek ya da boşta olacak mclarenle anlaşamazsa.11 yaşından beri ordaysa bu saatten sonra da ayrılmaz zaten.

  10. Team Sauber C31 (Duhan Peker) avatarı
    Team Sauber C31 (Duhan Peker)

    Hamilton takımda kalırsa her iki tarafada karlı ayrılacağına eminim.. 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir