Di Resta: "İkinci Yarıda Güçlü Sonuçlar Alacak Potansiyele Sahibiz"

yazar:

kategori:

Vijay Mallya’nın önderliğindeki takım, şampiyonayı 8. sırada götürüyor ama sezonun ikinci bölümünde çıtayı arttırmaları halinde en yakın rakiplerini geçebileceklerini düşünüyor.

Sezonun geri kalanı hakkında konuşan Di Resta: “Şampiyonada hâlâ uzun bir yolumuz var ve düzenli olarak puan alan formumuza dönmemiz gerek.”

“Geçen sene sezonu güçlü bir şekilde bitirmiştik; bu sene de aynısını yapmalıyız. Williams çok önümüzde değil ama Sauber’in büyük bir avantajı var ve yakalaması çok zor bir görev olacak.”

“Ama pes etmeyeceğiz. Zorlamaya devam edip neler yapabileceğimizi göreceğiz. Sene bitmeden önce bazı büyük sonuçlar alacak potansiyelimiz var”

Force India, geçen sene şampiyonayı 6. bitirmiş ve bu sene daha yukarısını hedeflemişti ama Lotus’un gelişimi, takımın bu amacının artık ulaşılamaz olduğunu kabul etmesine neden oldu.

Takım Patronu Vijay Mallya yine de çok şeyin yaşanabileceğini söylemeden geçmedi.

Mallya: “Geçen sene şampiyonada 6. sıradaydık ve bu seneye 5. olma hedefi ile girdik.”

“Bununla birlikte, Lotus’un gelişimi sıra dışı bir şekilde oldu. Bu yüzden 5.’liği hedeflemek, bu sene için kapasitemizin üstüne çıkmak demek”

“En azından geçen seneki yerimiz olan 6.’lığı hedeflemeliyiz. Bu da, Sauber ve Williams’ın önüne geçmek anlamına geliyor.”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir