Schumacher İki Senelik Yeni Anlaşma mı İmzaladı?

yazar:

kategori:

Yedi dünya şampiyonluğu bulunan Schumacher’in Mercedes ile olan 3 senelik anlaşması bu sezon sonunda bitiyor ama iki taraf, şimdiye kadar henüz yeni bir anlaşmanın imzalandığını açıklamadı.

Bununla birlikte Mercedes Motor Sporları Sorumlusu Norbert Haug, Spa’da bir duyuru olacağından da şüphe ettiğini dile getirmişti.

Son söylentilere göre Schumacher, Mercedes ile 2 senelik yeni bir anlaşma imzaladı; yani 45 yaşında da bir F1 aracı sürecek.

Bu hafta Alman pilota yaş konusu da soruldu.

Schumacher: “Yaşın bununla ilgilisi yok”

“Ne olursa olsun şu anda (şampiyonluk) mevzu bahsi değil; ne yazık ki artık şampiyonluk için mücadele etmiyoruz. Gelecek ne getirecek göreceğiz”

80’lerde yarışan ve şu anda RTL ile yarışlarda yorumculuk yapan Danner: “Şu anda kararın verildiğine fazlasıyla eminim”


Yorumlar

  1. Bu haber resmi olarak da açıklansada ohh çeksek.
    Hatta 2 değil 3 yıllık olursa dahada güzel olur.

  2. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    96 ferrari'ye geldiğinde araç yerlerde sürünüyordu. şampiyonluğu 5 sene bekledi. mercedesteki daha birşey değil :)) ama yaşta ilerliyor tabi şampiyonluk çok zor ama yine bazı başarılar elde edilebilir.

  3. F1 i bırakmayacağı 2+2=4 idi ama mevzu Mercedesle olunca Allah sabırlar versin önce Schumachere sonra biz taraftarlarına.Bu süre zarfında Rosberg'in sergileyeceği muhtemel psikolojik harp-artistik demeç sanatına değinmeyeceğim bile….

  4. Allah diyorum…. 😀

  5. duyduğum en iyi haber

  6. Kers konusunu hiç düşünmemiştim artan bataryalar vs… Kers 3-4 sn kaybettirir Turbo bozulursa yarış biter ayvayı yerler bence ses olarak yine iyi olacaklardır tabi max deviri düşürecekler 14k 15k civarıydı galiba hatırlayamadım.
    2013 için yapılacak değişiklik bence DRS nin açılabilir kanat aralığının düşürülmesi lazım tur bindirir gibi oluyor çoğu geçişler tat vermiyor.
    2014 için arka kanatlar biraz daha büyütülse iyi olur hem estetik açıdan hem çoğu açıdan araçlarda 800-900 Hp olsa güzel olurdu yine.

  7. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Christian Danner'ın ağzından bal damlıyor 🙂

  8. Turbolar eskisi kadar güçlü olmayacak, zaten çok azalmış olan turbo lag da kers ve diğer yeni enerji geri dönüşüm sistemlerine ince ayar çekilerek iyice düşürülebilir. Ama özellikle de ilk sene işler epey karışacak gibi görünüyor. Şimdi kersin bozulursa yarım saniye kaybedersin, ama 2014 ve sonrasında kersin bozulursa 3-4 saniye kaybedeceksin. Çok sakat.

  9. En az 2.5 sene daha izleyeceğiz demektir işte bu iyi bir haber.

    Eski pilotlardan kimler kaldı turbo motorlarında tadına bakacak demektir.
    Turbo motorlar gerçekten çoğu pilotun pilotajını etkiler diye düşünüyorum motor geliştirme yarışları tekrar dönecek vs… 2014 aslında hem iyi hem kötü olacak.

    Hayırlısı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir