Vettel, 2010 Sezonundan İlham Alıyor

yazar:

kategori:

İki sene önce Alman pilot, sezonun son yarışına kadar şampiyonayı hiç lider götürememişti ama ikinci yarıdaki egemen performansı ile ön grupla farkı kapatmış, sonunda Abu Dhabi’de ilk şampiyonluğuna uzanmıştı.

Vettel: “Şampiyonayı lider götürmek için en önemli yarış, sonuncusudur. Bunu 2010’da tecrübe ettik. Bu seneyi diğer senelerle kıyaslarsanız, en azından benim için, muhtemelen 2010 yakın olanıdır. Ama aynı zamanda, 2010’da sezonun ilk bölümünde çok daha fazla hata yaptığımızı da söylemem gerek. Ben be takım, bu sezon şimdiye kadarkinden çok daha fazla puan kaybettik.”

“Bu sene daha fazla puan almamız gereken muhtemelen sadece 2 yarış vardı. Biri Valensiya ki çok netti. Diğer ise muhtemelen Malezya idi. Ama o da yarış kazasıydı. Olanlar konusunda pişmanlık duymuyorum. Böyle şeyler oluyor; diğerlerinin de başına gelebiliyor.”

Red Bull pilotu, takımın iki pilotuyla da zirve mücadelesi vermesinin kendisine zarar verdiğini düşünmüyor.

Vettel: “Bilmiyorum. Puan tablosuna baktığınızda böyle bir izlenim edinebilirsiniz. Ama önümüzde çok farklı 5 yarış da olabilir. Göreceğiz. Bize verilen mesaj, yarışmakta özgürüz ve Red Bull Racing’de Mark (Webber) ile yarışmaya başladığımdan beri mesaj aynıydı. Bunu yapmaya devam ediyoruz. Yani bizim için yeni bir şey yok.”

 


Yorumlar

  1. sen benimsin avatarı

    hee nasıl olsa ferrari hata yapar diyor yani. milletin kafasında işte bu izlenmi bıraktı ferrari. biz diyoruz boş demiyoruz. bu budur!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir